Nagy Duett: Őrület, lúdbőrözés és első szexuális élmény a színpadon

Nagy Duett verseny énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek este a Nagy Duett napja. Bár gyengén indított még áprilisban a műsor, mára sok-sok rajongót tudhat a magáénak, legfőképp a 35 feletti hölgyek nagy kedvence. Fogynak a bakik, ahogy a duók is, de aggodalomra semmi ok, Majka bejelentette, hogy már lehet ötleteket küldeni, kik szerepeljenek a következő szériában. Még egy meglepetést tartogatott az este: a Schobert házaspár helyett a megasztáros fivérek ültek a zsűritagok mögött.

Exkluzív fotók a Nagy Duett felvételéről! Nézd meg képgalériánkat! Katt ide!


Peller és Bereczki őrületes szexjelenete







Biztos unalmas, de mi még mindig Árpáért kampányolunk, nagyon vártuk már Mariannt és Attilát. A Pa-dö-dö szőkébbik tagja jól megmondta: a nézők imádják, hogy az egykori flegma macsóból egy szerethető "cukipofa" lett. A New York, New Yorkkal kezdtek, melyet összemixeltek Alicia Keys Empire State of Mindjával. Mariann ragyogott, szexis, dívás ruhára cserélte a bő, színes pólóit. Igazi show volt, Árpa delejezett a pillantásaival, simogatott a hangjával. Kasza megjegyezte, hogy bármikor lecserélné a testét Árpáéra, szőrösszívű TNT Ákos szerint nagyon rendben volt, és elegáns, manír nélküli volt a produkció. 27 pont.



Bereczki Zoliról kiderült, hogy nagy rocker volt fiatalabb korában, Peller Mariannak viszont nincs semmilyen rockos előélete. A lihegőben kezdtek, de nyomban kifutottak az "arénába", és végigpörögték az Edda-számot. Peller Sandra Dee-re emlékeztetett, Bereczki pedig... elképesztő, hogy ennek a pasinak minden jól áll! Isteniek voltak, embertelen show-t nyomtak, még a földön is vonaglottak egyet. Kasza szerint az első szexuális élmény színpadra vitele nagyon mókás volt, Klárika megint boronált, Dobrády imádta a gegeket, és megdicsérte Peller Mariann hangját is. 28 pontot kaptak, pedig simán megérdemelték volna a maximális pontszámot.



Hajdú P. már breakelni is tud

Zoltán Erika és Hajdú Péter ismét karakószörcsögi Ki mit tud?-ot varázsoltak a Nagy Duett színpadára: Hajdú cserebogárként pörgött a földön (breakelt) barnás-lilás Wartburg kárpitot idéző ballagóöltönyben. Klárika szerint Hajdú eltalálta végre a hangokat, és szexi volt, Ákos szerint is fejlődött az ének, s felkérte Hajdút, hogy még egyszer adja be a breakelemet, egy ponttal több jár majd érte: Mr. Frizbi beadta, és így megláthattuk a megtoldott nadrágját, ami a próbák alatt megadta magát. 29 pontot kaptak a Kasza Tibi szavaival élve "pokoli" produkcióért.



Black Eyed Peas-slágerrel készültek Iszak Eszterék, és nagyon gengszteresre vették a figurát. Éder Krisztiánnal még mindig az a gond, hogy azt hiszi, róla szól az előadás, holott partnerére kéne koncentrálnia. Ebben a számban nem kell annyira énekelni, inkább a hangulatán van a hangsúly. Kasza szerint buli volt a gyermekmegőrzőben, Klárikának a sugárzó fiatalság, Dobrádynak a tánc tetszett a legjobban. 27 pont.



Trokán Nóra és Caramel az Apáca show leghíresebb betétdalát énekelte, a már megszokott profizmussal. Időközben egy breaktáncos is megjelent, bemutatta a pihegő Hajdúnak, mi a feladat. TNT Ákos szerint Nóra hangja gyönyörűen szólt, stílusosan énekelt, ez volt az este nagy ajándéka. Kasza Tibi azt mondta, hogy szeretne ő és Ákos is úgy énekelni, mint Caramel, sőt neki megvolt az első libabőrös Nagy Duett-es pillanata. 30 pont, a maximális!



Tóth Vera és Rákóczi Ferenc búcsúja

Sajnos ezen a héten Tóth Veráékra ismét kevesebb szavazat érkezett. Iszak Esztinek és SP-nek, valamint Rákóczi Ferinek és Verának volt a legizzasztóbb az utolsó pár pillanat, de végül sajnos Rákócziéktól kellett elbúcsúznunk. Jövő héten ismét Nagy Duett, immár az öt versenyben marad párossal. Addig is a műsor Facebook-oldalára várják az ötleteket: kik legyenek a Nagy Duett 2 főszereplői?



Pákozdy Cincy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.