VV Éva dedikálás alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes fotó kering VV Éváról a legnépszerűbb közösségi portálon - a kép is bizonyítja, hogy az egykori villalakó igencsak szereti az alkoholt.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Azt nap mint nap láthattuk, hogy a luxusbörtönben több hónapon keresztül szinte minden egyes nap pezsgőt, vagy bort vedelt Éva. Így nem csoda, hogy korábban elterjedt róla, hogy súlyos alkoholproblémákkal küzd, főleg, hogy nem egyszer kapott heves dührohamot, ami legtöbbször ittas állapotban tört ki rajta. A törtető lánytól a villából való távozása után rögtön azt kérdezték, hogy miért iszik annyit, akkor azonban Éva tagadta, hogy alkoholproblémái lennének. ,,Nem vagyok alkoholista, és nem minden az, aminek látszik. Lehet, hogy a műsorba csak azokat a pillanatokat vágták be, de én a villán kívül sem minden buliban ittam." - vallotta Éva a Blikknek.

Tipp! Botrányos és szexis divatfotók képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.