Mégis igazak voltak a pletykák? Liptai Claudia újra együtt van régi szeretőjével?

lebukás műsorvezető Mokka válás Liptai Claudia megcsalás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a TV2 műsorvezetője mégsem önszántából válik meg a Mokka műsorvezetői posztjától: állítólag Liptai Claudia és régi szeretője - aki a műsor felelős szerkesztője is egyben - újra egy párt alkotnak a Blikk információi szerint.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Tavaly ősszel futótűzként terjedt a hír, hogy B. Péter, a Mokka felelős szerkesztője egy párt alkot a vörös bombázóval. A kollégáik tényként állították, hogy kapcsolatban vannak, de az érintett felek ezt tagadták, a róluk készült közös fotók ellenére. Mint ahogy azt korábban a Blikk megírta, végül a nős férfi szakított egy reggeli adás előtt Claudiával, és visszatért családjához. Most azonban úgy tűnik, Péternek nem sikerült rendeznie feleségével kettejük kapcsolatát, és úgy hírlik, ismét Claudia karjaiban vígasztalódik.

Tippünk:
Játsszatok velünk és nyerjetek ezüst T-Mobile Kapcsolat Koncert belépőket, Kesha CD-t, vagy egy Sony Ericsson Arc mobiltelefont!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.