gyermekvállalás szülés Mariah Carey Nick Cannon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey néhány hete adott életet ikreinek, férjét, Nick Cannon-t azonban máris elszólítja a munka a családja mellől.  
,,Szerintem ez lesz a legnehezebb dolog, amit valaha meg kellett tennem."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekesnő férje a népszerű show műsorvezetője, e mellett pedig filmezni is fog. ,,Nem nagyon gondolok bele, milyen bonyolult időszak előtt állok most. Mariah is tudja, milyen ez az élet, hiszen ő is a showbusiness világában dolgozik. Egyébként pedig nagyon megértő nő - nem hiszem, hogy a munkám miatt több gondunk lesz a jövőben." - mondta Nick a Life & Style magazinnak.

A férfi minden vágya, hogy gyermekei mellett lehessen, de a munka a mai napig az élete fontos része: ,,Legszívesebben mindig az ikrekkel, Monroe -val és Moroccan-nal lennék, de a munka is az élet velejárója. Ez bonyolult kérdés mindig, de igyekszem megtalálni az egyensúlyt." - vallotta az énekesnő férje.

Tippünk:
Játsszatok velünk és nyerjetek ezüst T-Mobile Kapcsolat Koncert belépőket, Kesha CD-t, vagy egy Sony Ericsson Arc mobiltelefont!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.