Kislánya született a sorozatsztárnak

sorozat szülés Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beverly Hills 90210 sztárja, Tori Spelling a napokban egy kislánynak adott életet.

A harmincnyolc éves színésznő és férje, Dean McDermott harmadik gyermeke, Hattie hétfőn jött világra. Szülése után néhány órával Tori a következőket írta közösségi oldalán: "A családunk mérhetetlenül boldog, mert október 10-én reggel 7:08-kor megszületett Hattie Margaret McDermott."

Forrás: AFP, www.torispelling.com
Forrás: AFP, www.torispelling.com

Torinak és Deannek már van két közös gyereke: Liam fiuk négyéves, kislányuk, Stella három. Deannek az előző házasságából pedig van egy tizenhárom éves fia, Jack. A pár már korábban is elmondta, hogy a születendő baba nemét titokban akarják tartani a szülésig. Torinak és Deannek mindegy volt, hogy fiuk vagy lányuk lesz, csak azt akarták, hogy a baba egészséges legyen. "Ez mindig meglepetés. És túl sokszor nem érik az embert efféle meglepetések"- vallotta korábban a büszke édesapa, aki attól sem zárkózik el, hogy egy negyedik közös gyermeket is vállaljanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.