VV5: Ez már a szőke villalakónak is sok volt - Gergő kihúzta a gyufát

kihívás Való Világ 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszter lett ismét a közellenség, amiért Dyát hívta ki párbajozni. A plázacica is fortyogott dühében, néhány óra elteltével azonban kis híján legjobb barátnőjeként tekintett az ügyvédlányra. Seherezádé megint összeveszett Gergővel, majd Péter közbenjárására ismét kibékültek.

Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!




Az alfahímért epekedő Seherezádé bár végigmosolyogta a kibeszélő show-t, a titokszobában elárulta, hogy legbelül rosszulestek neki Gergő szavai. A fürdőszobában aztán az alfahímnek is kiöntötte a szívét, amire idegesen reagált a börtönviselt villalakó. Az agresszió agressziót szült: hangos kiabálás közepette ismertették saját érveiket. Fecó eközben végig három méteres körzetükben ólálkodott, hogy kihallgassa, miről megy a balhé. Seherezádé kiábrándult Gergőből, ezért örömében szerelmes lett a szerelembe, és vidáman énekelgetett Annamarinak.

Szólj hozzás: Lúgosítás - Hogyan?





Tipp! Meztelenül a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)




Eszter Dyát választotta párbajozni, amin a többség nagyon kiakadt. Kinga azonnal a plázacica védelmére sietett, szerinte a karrierista alaptalanul döntött úgy, ahogy. Dyácskának sem fért a fejébe, hogy miért őt választotta Eszterke: valószínű, hogy még mindig nincs tisztában azzal, hogy mit is jelent az a szó, hogy taktika. A plázacica félrevonult a szaunába Esztivel, hogy számonkérje rajta döntésének okát. Az ügyvédlány hamar az ujja köré csavarta magyarázataival Dyust, aki áhítattal hallgatta ellenfele szavait.


Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.