Való Világ 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esztert nem viselte meg túlságosan, hogy ő kapta a legtöbb jelet a kiválasztáson. Sőt, az esti pizsamapartin még jól be is olvasott egy-két lánytársának, akik ezúttal nem sértődtek meg.

Tipp! Ijesztő maskarákban buliztak a celebek! Kattints a galériáért!






A lelkizős napot tovább folytatva előrehozott karácsonyt tartottak, hogy örömmel töltsék tele egymás mérgektől megtisztult hatalmas lelkét. Ennek fényében Gergő és Seher egy-egy pár papuccsal ajándékozta meg egymást, Shadi egy műanyag gitárt adott Csabinak, a szépfiú pedig egy vizipipát Fecónak. Annamari egy kispárnával kedveskedett Kingának, Vera meg hógömbbel Attilának. Az összeférhetetlen egy gyűjtőjegyet nyújtott át Shadinak, hogy azzal induljon el haza, amilyen gyorsan csak tud. Péter Veronikát sapkával lepte meg, Fecó pedig rózsafüzért szánt Attilának és Csabának egyaránt, hogy közelebb hozza egymáshoz a két ellenséget. A meglepetése azonban fordítva sült el, mert a szemüveges fiú megharagudott jóságos Ferire, amiért ajándékot mert neki adni, ráadásul ugyanazt, mint Csabikának.

Tipp! Az ikrek búcsúztak az X-Faktortól. Kattints a galériáért!






Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.