VV5: Szabályszegés a villában - Súlyos következményei is lehetnek

iskola Való Világ 5 diszkó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seherezádé és Gergő ismét összejött az esti sulidiszkóban. Veronika viszont megijedt Péter érzelmeitől, ezért leköltözött a földre aludni - Pufi lábai elé.

Tipp! A villalakók meztelenül! Kattints a galériáért! (18+)




Péter és Attila hiába bújt meg a hálószobában az énekóra elől, a tanár utánuk ment, és berángatta az órára a lógni próbáló diákjait. A történelemórát nyomban felelősségre vonással indította a tanárnő, mert előző órán Peti és Veronika levelezett. Papíron üzengetni a villa falai közt óriási bűnnek számít: egyenlő a házirend megszegésével. A hangosan kuncogó páros eleinte nem akarta komolyan venni a felszólítást, de aztán visszavettek magukból, amikor kiderült számukra is, hogy szigorú tanárnővel van dolguk.

Az iskoladiszkó mámoros hangulatában Seher és Gergő újra kerülgetni kezdte egymást, és még csókolóztak is. A lopott csókok után beosontak a hálószobába, ahol Gergő próbálta megtudni, hogy mi is közöttük ez a hirtelen feltámadt dolog, amit Seherezádé egy egyszerű másfél órás elmezavarnak titulált.

Veronika továbbra sem tud mit kezdeni Pufi túltengő érzelmeivel, ezért tervbe vette, hogy kiköltözik aludni a nappaliba Shadi hűlt helyére. A kacsalány végül csak a padlóra helyezte át a fekhelyét Peti ágya mellé. A valóságshow-veterán ezen egy csöppet sem izgatta fel magát, mert biztosra vette, hogy Veronika hamarosan visszatér majd a karjaiba az önkéntes száműzetéséből.

Tipp! VV szereplők az Erotika Parádén! Kattints a galériáért! (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.