Felvágta ereit a VV5 játékosa

VV5 depresszió Való Világ 5 Gyomaendrőd Való Világ gyermekkor VV Attila öngyilkossági szándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keveset tudunk a VV5 összeférhetetlen játékosáról, Attiláról. Most azonban megdöbbentő dolgok derültek ki róla.

Nem hiába ilyen titokzatos Attila. Egyszer ejtette csak el, hogy neki nincs hova mennie, nincsen családja, csak a kutyája és a számítógépe fontos. Munkáját is otthonról végzi, munkatársait sem ismeri személyesen, velük is csak az interneten keresztül tartja a kapcsolatot. A Bors azonban megtalálta Attila édesapját Gyomaendrődön, aki mogorván nyilatkozott:

"Szándékosan törölte a múltját, abban egyeztünk meg, hogy nem nyilatkozunk egymásról. Ez az ő játéka, ezért mi továbbra is szeretnénk kimaradni belőle. Sok mindenre rá is játszik, nem minden úgy van, ahogy előadja" - mondta szűkszavúan Knap Imre.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Mit rejt a fekete tetoválás?

Attila nagymamája már többet mesélt. Segítségével megérthetjük, miért ilyen különc és zárkózott a fiú.

"Az apja az első perctől fogva nem fogadta el, mert lánygyermeket akart, mégis két fia lett. Ezért a bátyjának és Attilának is nehéz gyermekkora volt, a vejem durván bánt velük. Tizenhét-tizennyolc éves kora körül majdnem megtörtént a tragédia: négy helyen felvágta az egyik karját, megszúrta a vállát is, öngyilkos akart lenni. Az volt a szerencséje, hogy közben nagyon megijedt és hangosan zokogott, amit meghallott az anyja. Minden csupa vér volt, de a jóistennek hála, sikerült megmenteni az életét, bár sokáig kórházban volt. Az apja azóta is csak hallgat. Az anyja a mai napig tart Attila apjától, annyira goromba ember. Szorgalmasak mindketten, zöldséget termelnek és árulják a piacon. Amikor a vejem megtudta, hogy Attila bekerült a műsorba, azt mondta, mit csavarog összevissza az országban, volna itt mit csinálni. Akkor fogtam magam és eljöttem tőlük, mert ha egy veder hideg vízzel nyakon öntenek, az sem esett volna rosszabbul. Két éve elázott a házuk, és lebontották a gyerek szobáját. Amikor Attila utoljára itthon járt, azt mondta: 'Mama, nekem nincs hol aludnom, mert már a szobám sincs meg. Gyomára én többet már nem jövök, nincs mit keresnem itt.' Azt válaszoltam, hozzám mindig jöhet. Minden áldott este imádkozok érte, hogy megnyerje a műsort, mert ha nem sikerül, akkor nem tudom, mi lesz vele" - mesélte a 87 éves nagymama.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.