Havas Henrik műveletlennek és számítónak tartja Friderikusz Sándort

Hajós András sértegetés műsorvezető Havas Henrik Legyen Ön is Milliomos! Friderikusz Sándor beszólás műveltség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik videoblogjában azt ecseteli, hogy szerinte kollégája, Friderikusz Sándor egy műveletlen és számító ember, aki életében 10 könyvnél többet nem olvasott el. Riporterünk most újra rákérdezett a Frizbi felvételén, hogyan vélekedik a showmanről Havas, hiszen úgy hírlik, hogy Friderikusz fogja vezetni az ország egyik legsikeresebb műveltségi vetélkedőjét, a Legyen Ön is milliomost!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vLBeZEElBIOu4Hc0

Tipp! Fehérneműben a szexi magyar modell! Kattints a galériáért!


Sarka Kata összeveszett egy újságíróval, aki megírta róla az igazathttp://www.life.hu/legykepben/20111208-botrany-sarka-kata-durvan-osszeveszett-a-bors-egyik-ujsagirojaval-aki.htmlFehérneműben a szexi magyar modellhttp://www.life.hu/life/galeria/20111211-fehernemuben-a-szexi-magyar-modell-palvin-barbara.htmlVV5: Péter mégis ágyba bújt Verával!http://www.life.hu/legykepben/20111211-vv5-peter-megis-agyba-bujt-veraval-a-dmatracon-feco-pedig.htmlEzért házasodtak olyan hamar? Gyermeket vár a népszerű magyar zenész újdonsült feleségehttp://www.life.hu/anyaskodj/20111210-ezert-hazasodtak-olyan-hamar-gyermeket-var-a-nepszeru-magyar-zenesz.htmlOrvost kellett hívni az RTL Klub sztárjáhozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111210-vv5-orvost-kellett-hivni-az-rtl-klub-sztarjahoz.htmlTarány Tamásnak kellett távoznia az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111210-xfaktor-feszultseg-es-forro-hangulat-a-tehetsegkutatoban.htmlHavas Henrik unokáinak anya nélkül kell felnőniükhttp://www.life.hu/legykepben/20111209-havas-henrik-menye-meghalt-gyaszol-a-musorvezeto.htmlFarkasházy: Havas Henrik tök részegen ülte végig a finn meccsethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111019-farkashazy-havas-henrik-tok-reszegen-ulte-vegig-a-finn-meccset.htmlHavasnak jó volt Annácskával, de nem feküdne le velehttp://www.life.hu/legykepben/20111006-heti-hetes-kontra-frizbi-botrany-havas-durvan-beszolt-hajdu-peternek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.