A főbérlő nem bírja tovább - kilakoltatják a híres énekesnőt

kilakoltatás Courtney Love New York énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courtney Love-ot kilakoltatják. Az énekesnő már nem először vívta ki a főbérlője haragját, akitől New York-i lakását bérli havi 27 000 dollárért.

Tipp! Levetkőzött a szexi magyar modell! Kattints a galériáért!


Forrás: AFP
Forrás: AFP


Ezúttal a dekorációt tette tönkre a botrányairól híres sztár, ugyanis a főbérlő engedélye nélkül tapétázta és festette ki a házat, annak ellenére, hogy a szerződésben le van fektetve, hogy ilyet nem tehet. Donna Lyon, a 8 millió dolláros ingatlan tulajdonosa majdnem sokkot kapott, amikor New Yorkban meglátogatta Love-nak kiadott tulajdonát. "Ez nem lehet az enyém! A kézzel festett és zománcozott falak eltűntek, helyettük damaszttapéta és jégkék festék éktelenkedett rajtuk" - panaszkodott a tulaj.

Nem ez volt az első eset, hogy Courtney valami vérlázítót művelt a lakásban. Júniusban véletlenül felgyújtotta a hálószobát, mire a sztár könyvelője felhívta Donna Lyont, hogy Courtney jól van, azonban a lakás állapotáról szót sem akart ejteni.

Ráadásul Kurt Cobain özvegye állítólag már 54 000 dollárral el van maradva a lakbérrel. A bírósági tárgyalást december 21-ére írták ki.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.