Berki Krisztián (exsportvezető) szerelmesek Szabó Zsófi Frizbi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, három hónap után véget ért a lángoló szerelem.

Nemrég még közös tetoválást csináltatott Szabó Zsófi és Berki Krisztián, szerdán azonban meglepő kijelentést tett a férfi. A TV2 vasárnapi Frizbi című műsorában Hajdú Péter rákérdezett a magánéletére is. Berki ekkor bevallotta: gondok vannak a kapcsolatukban. "Szerelmünk egy életre szól, a kapcsolatunk viszont jelen pillanatban szünetel" - mondta Berki, aki hozzátette, a tetoválásuk is örök, azaz marad a kezén.

Szólj bele! Házasság előtt a szex...?



Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A galériáért kattints a képre!

A felvétel után a Blikk kollégája bővebben is szerette volna tudni, mi történt valójában. "Annyit tudok elmondani, mint amit a stúdióban Péternek is. A többiről kérdezzétek Zsófit" - mondta Krisztián.

Berki Krisztián és Szabó Zsófi három hónapja vannak együtt, és Hajdú Péternek köszönhetően találtak egymásra. A műsorvezető mutatta be őket egymásnak, a dologból pedig szerelem lett. A legnagyobb közösségi portálon továbbra is egymás párjaiként vannak megjelölve, így az is lehet, hogy csak pihentetik a kapcsolatot, hiszen a három hónap együttlét már komoly dolog...

Tipp! Így szabadult ki a börtönből Stohl András! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Teljesen meztelenül pózolt az állapotos sztár egy magazin címlapján - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20120307-meztelenul-fotozkodik-az-allapotos-sztar-jessica-simpson.htmlMegszökött a pszichiátriáról a valóságshow győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20120307-megszokott-a-pszichiatriarol-a-valosagshow-gyoztese-bb-evi.htmlSorozathősök, akiket imádunk gyűlölnihttp://www.life.hu/legykepben/20120302-sorozathosok-akiket-imadunk-gyulolni.htmlSzülinapos a magyar származású szépséghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120306-szulinapos-a-magyar-szarmazasu-szepseg-rachel-weisz.htmlVége - Befejezi az egyik legnépszerűbb magyar rádióshttp://www.life.hu/legykepben/20120306-boros-lajos-kiszall-a-bumerangbol-befejezi-a-radiozast.htmlMűteni kellett Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/legykepben/20120306-hajdu-peter-frizbi-gesztesi-karolynak-felig-leszakadt-a-retinaja-errol.htmlKökény Attila csalja a feleségét?http://www.life.hu/legykepben/20120306-megasztar-vv-frenki-szerint-kokeny-attila-megcsalja-a-feleseget.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.