Mindkét lábára lebénult a Megasztár énekese

haláleset albérlet Megasztár 6 bénulás kullancs Talán Attila énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apja halálát nehezen dolgozta fel, most arra gyűjt, hogy édesanyja vonatjegyét ki tudja fizetni. Talán Attila már sejti, lesz bőven dolga a csajokkal.

Az is előfordulhat, pénteken éppen neki kell majd távoznia a Megasztárból, Talán Attila a Frizbi felvételén mégis nyugodtan beszélt a jövőjével kapcsolatban. Talán kevesen tudják, a félig német származású fővárosi fiatalember szerény körülmények között él. Főleg azóta, amióta elvesztette az édesapját.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Apukám 2006-ban hunyt el, anyukám német származású, ő ezt követően költözött vissza Németországba. A hatodik kerületi lakásunkat eladtuk, és ennek az árán osztoztunk hárman. Azóta albérletben élek, hárman éltünk, Bozonttal és még egy sráccal" - magyarázta Hajdú Péternek, majd saját tragédiájáról is beszélt. "Gyerekkoromban valószínűleg egy kullancs miatt lettem beteg. Mindkét lábamra lebénultam, újra kellett tanulnom járni. Szerencsére a beszédközpontot nem támadta meg a betegség. Hetek múlva engedtek ki, amikor járókerettel már tudtam valamennyire botorkálni" - mondta a fiatal énekes.

Attila azt sem titkolta, érzi, egyre többen rajonganak érte, és főleg lányok. "Egyelőre komoly lány nincs, a közösségi oldalak jók a csajozásra, ha írnak, megnézem, mi a helyzet és reagálok. Szép, aranyos, kalandvágyó lányra vágyom, ragyogjon a szeme, az számomra a legfontosabb" - mesélte Attila, aki éveken át pincérkedett, de legutóbb egy márkás női butikban volt eladó.

GYLF

Tipp! Rakj fánkot a füledbe! Vicces kiegészítők. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.