Jóban Rosszban párkapcsolat szerelem Cseke Katinka szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka és tunéziai származású párjának kapcsolata eddig sem volt konfliktusoktól mentes, de most azt pletykálják róluk, hogy az arab férfi állítólag külföldre költözött.

A szerelmesek akkor is nyilatkoztak, amikor egy nyilvános rendezvényen úgy összevesztek, hogy a színésznő elrohant és magára hagyta bálozó kedvesét. Cseke Katinka, a Jóban Rosszban színésznője felháborodott, amikor egy hetilapban azt olvasta a napokban, hogy elhagyta a szerelme. A Bors a hír kapcsán arról érdeklődött Nagy Tamástól, a sorozat producerétől, hogy egy ilyen hír mennyire befolyásolja a szereplők munkáját.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Az itt dolgozók közül mindenki annyira profi, hogy semmi sem látszik rajtuk a magánéleti problémáikból. A lelkiállapot nyilván befolyásolja, mit tud eljátszani és mit nem egy színészünk, de Cseke Katinka nem szakított a barátjával, így nem rendült meg. Kicsit feszült, hogy ilyeneket írnak róla, aminek nem örül. Ilyenkor jó producerként meg szoktam kérdezni, tudok-e valamit segíteni, de ő megnyugtatott, hogy nincs miben" - magyarázta a producer a Borsnak. "Nem szeretnék foglalkozni a rosszindulatú pletykákkal, boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Semmi nem igaz a szakításból. A valóság az, hogy Hassine most éppen a rokonait látogatta meg Párizsban, de a napokban én is odautazom" - mesélte Katinka a napilapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.