Gregor Bernadettnek semmi kedve emberekkel találkozni

ünneplés Gregor Bernadett születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő május elején lépett a negyedik X-be, de nem kesereg a kora miatt. Kimozdulni otthonról viszont nem szeret.

Tipp! Bruce Willis Budapesten! Kattints a galériáért!


"Nem érdekel az életkorom. Ha körülnézek, látok olyan negyvenes nőket, akik rettentő csúnyán elengedték magukat, holott valaha remekül néztek ki. Én még hatvanévesen sem szeretnék úgy festeni, mint a saját nagyanyám, vagyis a genetikai adottságokon túl fejben maga dönti el az ember, hogyan szeretne kinézni" - idézi Gregor Bernadettet a Stop.hu.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

A színésznő elmesélte, hogyan ünnepelte a születésnapját. "A legszűkebb családi körben voltam. Május elsejére esik, de stílszerűen munkával ünnepeltem: felléptem a Bókai kerti majálison. Utána otthon főztem egy isteni ebédet, sütöttem egy tortát, aztán hagytam, hogy a férjem és a két fiam összevissza puszilgasson. Nekem már nincsenek rokonaim. A program azt jelenti, hogy emberekkel kell találkozni, ahhoz pedig semmi kedvem. A szülinapomra nem kell se rongyrázós parti, se ajándékok, mert tényleg akkor vagyok igazán boldog, ha otthon lehetek a négy fal között. Nem kell sminkelnem, felvehetem a macinacimat, végre önmagam lehetek, és ez jó nekem!" - vallotta a sztár.

Tipp! Provokatív képeken a szexszimbólum. Kattints a galériáért! (+18)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.