Mészáros János Elek nyerte meg a negyedik Csillag születiket.

 

Igen hamar eljutottunk a Csillag születik fináléjáig, ahol már csak három előadó készült lázasan a színfalak mögött. Szirota Jennifer, Mészáros János Elek és a Quantum XXL közül a versenyt végül a megdöbbent Mészáros János Elek nyerte.

A finalisták ma is kétszer léptek színpadra: egyénileg és egy-egy ismert előadóval karöltve is megmutatták magukat, sorsukról pedig ezúttal csakis a nézők döntöttek - a zsűri pontozott ugyan, de csak a megnyugtató rutin kedvéért. A véleményüket azért elmondták előre is, Puzsér Róbert szerint bár a műsor végeztével a csatorna továbbra is a legnézettebb marad, de nélküle színvonaltalanabb lesz... Hajós András pedig elmondta, alig várja, hogy véget vethessen kedves viselkedésének és újra a régi legyen.

Az est nyitányaként egy hatalmas ovációval fogadott, látványos közös produkcióban láthattuk újra együtt a tizenkét döntős kiscsillagot.

 


Majd a Quantum XXL lépett a színpadra, akik mostanra készültek az eddigi legütősebb produkciójukkal. Supermaneknek öltözve táncolták végig az előadást, aminek a végén egy pillanatra elsötétült a stúdió. A vastapsra Hernádi Juci kontrázott rá, aki csodálatosnak tartotta a fiúkat, nála ők voltak a nyerők előre is ma este. Puzsér Róbert nemzetközi színvonalú előadóknak nevezte nagy kedvenceit, és szintén nekik szurkolt.

 

 

Szirota Jennifer folytatta a sort egyéni produkciójával. A Hair musical Easy to be Hard című számát Pokorny Lia nehéz dalként jellemezte, ami Hajós szerint is jól állt azért a lánynak, még ha nem is élte át azokat az érzelmeket, amikről énekelt. Puzsér szokatlanul gyengéden beszélt Jenniferrel, és lehordás helyett továbbtanulási tanácsokat adott neki.

 

 

A fellépés előtt a fák energiájából merített erőt Mészáros János Elek a verseny megpróbáltatásaihoz. Sikerrel járt, mert magabiztosan adta elő az ars poeticájának szánt Művész himnuszt. A zsűri érdekesen nyilatkozott a produkcióról és a dalválasztásról, Hernádi kősziklához hasonlította az énekest, de Puzsér szerint János bajsza és karaktere többet segített neki idáig eljutni, mint a hangja.

 

 

Az első kör végeztével az eddigi műsorok tánccsoportjainak - a Dance All Stars, az Appril Project, a Bad Boyz, a No Comment és a 4 For Dance -  rövid előadásait csodálhattuk meg. Janicsák Veca és Kocsis Tibor mindketten a Csillag születikben kezdték, így utánuk ők is előadtak egy vadonatúj közös számot Ez az a perc címmel.

 

 

Az időhúzást ezen a ponton kis időre felfüggesztették, így Mészáros János Elek is felléphetett Tabáni Istvánnal közös produkciójával, a Queen Who Wants to Live Forever dalával. Erős produkciót hallhattunk két kitűnő hangú férfitől, ami majdnem megríkatta Liát, és Hajós is megdicsérte az énekest a nyitottságáért. Puzsér filozofikusan ismét tanácsokat osztogatott, népdalt és operát kérve Jánostól.

 

 

Szirota Jennifer és Czutor Zoltán kettősét is élvezet volt hallgatni, bár a Evanesence Bring me to Life című dala érdekes választás volt egy fináléra. Hajós András megdicsérte a lányt azért, mert képes volt állni a sarat, Juci szerint pedig jól állt egy férfi Jennifernek. Puzsér is megdicsérte a dalválasztást és a kitűnő előadást, de persze csak némi desszertként az okoskodás mellé.

 

 

A Quantum XXL egy nemzetközi sztárral, a Face Teammel lépett fel, érdekesen keveredett az akrobatikus kosárlabda a tánccal, bár időnként nagy volt a kavarodás a színpadon, és a parókás-bajszos quantumos srácok is  kicsit háttérbe szorultak. Puzsér pozitív véleményét és első kilences pontszámát elképzelhető, hogy az is befolyásolta, hogy a fiúk az általa kitalált jelvényt viselték. Lia a srácok alázatát emelte ki a tehetségük mellett, Hajós szerint tiszta Amerika volt a humoros produkció, Juci pedig egyenesen rászokott a csapatra.

 

 

A második kör végén ismét egy látványos extra produkció következett a Gringo Sztár előadásában, melynek végén már az egész stúdió táncra perdült. A jókedvnek akkor lett vége, mikor a kamera a  finalisták feszült arcát mutatta, akik izgatottan várták az eredményhirdetést. A szavazatok lezárása előtt még egy kínos felvételt is végig kellett néznünk, amelyben a Prügyi Duó tagjai kérdezgették a kiscsillagokat arról, kinek drukkolnak. Végül a kilenc kiesett versenyző még egyszer fellépett egy újabb közös produkcióban.

 

 

Végül a közben megcserélt ruhájú műsorvezetőknek sikerült lezárni a nézői szavazást, és Mészáros János Eleket kiáltották ki nyertesként. Liluéknak úgy kellett elrángatni az énekest társai gratuláló öleléseitől, hogy átadhassák neki nyereményeit. A győztes Pál apostolt idézni próbáló szavai végül sírásba fulladtak, de az általános ölelkezéses résznél már a műsorvezetők derekára merte tenni a kezét, miközben továbbra is kicsit értetlenül mosolygott.

 


 

Liptai Claudia férjhez megy, de a vagyonán nem osztozikhttp://www.life.hu/legykepben/20120601-liptai-claudia-ferjhez-megy-de-a-vagyonan-nem-osztozik-mivel.html Balesetet szenvedett Justin Bieberhttp://www.life.hu/legykepben/20120601-balesetet-szenvedett-justin-bieber.html Árpa Attila besokallt, és közzéteszi a neki tartozó hírességek nevéthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-arpa-attila-bekemenyitett-es-hadat-uzent-adosainak-akik-kozott-tobb.html Meglepő produkcióra szánta rá magát Radics Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20120601-a-megasztar-6-gyoztese-radics-gigi-es-falusi-mariann-falshmoboztak.html Keleti Andrea: "Egy férfinak velem élni nagyon könnyű"http://www.life.hu/legykepben/20120531-keleti-andrea-fius-lanynak-tartja-magat-egy-kave-szily.html Alkalmi munkákból él Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20120531-alkalmi-munkakbol-el-stohl-andras.html Jessica Simpson megmutatta tündéri kislányáthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-jessica-simpson-megmutatta-tunderi-kislanyat.html