letiltás foci EB szexfüggőség Cristiano Ronaldo villantás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ukrajnában a focistafeleségek ledobták a textilt, a német asszonyok pedig már fel sem vették azt. Túl sokat mutatott magából Dánia nemzeti tizenegyének egyik tagja is, villantásáért eltiltást és pénzbüntetést is kapott. Nemcsak szurkolói botrányok kísérik az Eb-t, a hírességek is odateszik magukat.

Kiváló a gömbérzék

Így jellemezték az ukrajnai lapok Oleg Guszev, Jevhen Konopljanka és Jevgenyij Szeleznyov kedveseit, akik úgy érezték, hogy párjaik sikeréért megszabadulnak pár ruhadarabtól. Az ukrán nemzeti színű bikinikben pózoló, bevállalós asszonyok még hálószobatitkaikról is meséltek a kíváncsi újságíróknak. A gesztust szinte mindenhol értékelték, az ukránoknak azonban a csoportmeccseket követően távozniuk kellett a bajnokságból.

Maxim
Maxim

Kattints még több szexi fotóért!

Láthatatlan forrónaci

A német Sami Khedira barátnője, Lena Gercke és parányi sortja borzolta a kedélyeket mind érkezésekor a reptéren, mind pedig a Portugália elleni csoportmérkőzésen. Forrónacija, magas sarkú cipője és sminkje is kicsapta a biztosítékot a Német Labdarúgó Szövetségnél, és mivel azóta többször is kihívó ruhában jelent meg, már fotók sem készülhetnek a német sztárpárokról. Döntését azzal magyarázta a Szövetség, hogy a 24 éves modell szépsége háttérbe szorítja a válogatott sportteljesítményét.

AFP
AFP
A botrányos olasz



AFP
AFP


Alsót villantott a dán csatár

Tilos terméket reklámozniuk a focistáknak, Nicklas Bendtner azonban mégis megtette. Alsónadrágján egy ír fogadóiroda neve szerepelt, a Paddy Power számára hatalmas népszerűséget hozva ezzel. A dán csatár a portugálok elleni meccsen lőtt gólja után húzta fel a mezét és mutatta meg alsóját, mely tettéért egymeccses eltiltást és 100 000 eurós büntetést kapott. A fogadóiroda azonban készségesen átvállalta a dán játékostól a kirótt bírságot.

AFP
AFP


Kétéves lett Junior

Június 17-én ünnepelte második születésnapját a mai napig tisztázatlan körülmények között született csemete, Christiano Ronaldo Junior. A sztárpapa gyermekének ajánlotta a Hollandiának lőtt góljait és atlétájára írta hozzá tartozó üzenetét, mely szerint szereti őt és sok boldogságot kíván. A kisfiú édesanyjának kilétét a mai napig homály fedi, Ronaldo családja neveli őt Portugáliában.

AFP
AFP

Szexi fotók a magyar modellről! Kattints a galériáért! (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.