Lebukott! Máris megcsalta barátnőjét a világsztár

lebukás Geri Halliwell Russell Brand csajozás romantika Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete még egy színésznővel flörtölt Russell Brand, aki azonban máris lebukott, amint egy másik, hosszú, barna hajú, ismeretlen lánnyal kavart a jógaórán.

Amióta múlt év decemberében szakított Katy Perryvel, Russell Brand egyik nőt fogyasztja a másik után. A 37 éves színészt az elmúlt néhány hónap során összehozták többek közt Geri Halliwellel, Aime Levoir színésznővel, sőt egy magyar származású modellel, Barabás Nikolettel is. Úgy tűnik, hogy Russell étvágya kielégíthetetlen, hiszen amióta jógázni kezdett, egymás után szedi fel a kurzuson megismerte csinos lányokat.
Legutóbb csütörtökön szúrták őt ki egy barna hajú szépséggel, akivel együtt érkezett az órára, majd együtt is távoztak. Russell autójában heves csókot váltottak, majd egy közeli kávézóban folytatták a romantikázást.

AFP
AFP

Ikrekkel terhes Kate Middleton!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-kate-middleton-angol-hercegno-ikreket-var-botrany-tort-ki-a.htmlSokkoló! Bedrogozva vezetett a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-amanda-bynes-szineszno-bedrogozva-vezet-valoszinuleg-bortonbe-kerul.htmlTom Cruise megtagadta lányát, Surithttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-tom-cruise-amerikai-szinesz-megtagadta-lanyat-suri-cruise-egy-honapja.htmlBotrány! Újabb sztárról készültek titkos toplesz fotókhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-heidi-klum-nemet-modell-francia-lapban-rola-es-a-parjarol.html3 millió dollárt örökölt Dennis Hopper 9 éves lányahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-dennis-hopper-szinesz-9-eves-lanya-galen-grier-3.htmlSzörnyen szenvedett Budapesten a magyar tévés férjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-novodomszky-eva-musorvezeto-ferje-szenvedett-budapestre-koltozesekor-nem-ertett-egy.htmlElszólta magát! Nem akar gyereket az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-vastag-csaba-magyar-enekes-az-xfaktor-nyertese-nem-akar-gyereket.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.