Fejre állt a Csillag születik felfedezettje!

pihenés hobbi fej jóga hangterápia Vásáry André énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megtudta, hogy a különleges szoprán énekes, Vásáry André új hobbit talált magának, amellyel egy időben edzi a testét és hangterápián vesz részt.

Andrét mindig is foglalkoztatták a spirituális dolgok, és már évek óta gondolkozott rajta, hogy kipróbálja a jógát. Nemrég ellátogatott egy sóbarlangba, hogy a hangját és a torkát pihentesse. A nyugodt pihenés azonban nem sokáig tartott, André 10 perc múlva fejre állt.

Forrás: Vásáry André
Forrás: Vásáry André


Amikor kiderült, hogy a helyben szervezett jógaórán is részt vehet, nem habozott, belevágott. "Az első két jógaóra után azt éreztem, hogy sokkal több energiám lett és pozitívabban látom a dolgokat az életemben. Még nagyon az elején járok, szépen lassan haladok, a célom a nehezebb gyakorlatok elsajátítása" - mesélte André a Life.hu-nak. A keleti mozgásforma Kelet felé irányította karrierjét is. Szingapúrba indul koncertezni, Japánban pedig komolyan érdeklődnek a hangja iránt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.