A Life.hu megtudta, hogy a különleges szoprán énekes, Vásáry André új hobbit talált magának, amellyel egy időben edzi a testét és hangterápián vesz részt.

Andrét mindig is foglalkoztatták a spirituális dolgok, és már évek óta gondolkozott rajta, hogy kipróbálja a jógát. Nemrég ellátogatott egy sóbarlangba, hogy a hangját és a torkát pihentesse. A nyugodt pihenés azonban nem sokáig tartott, André 10 perc múlva fejre állt. 

Forrás: Vásáry André


Amikor kiderült, hogy a helyben szervezett jógaórán is részt vehet, nem habozott, belevágott.  "Az első két jógaóra után azt éreztem, hogy sokkal több energiám lett és pozitívabban látom a dolgokat az életemben. Még nagyon az elején járok, szépen lassan haladok, a célom a nehezebb gyakorlatok elsajátítása" - mesélte André a Life.hu-nak. A keleti mozgásforma Kelet felé irányította karrierjét is. Szingapúrba indul koncertezni, Japánban pedig komolyan érdeklődnek a hangja iránt.

 

Megtudtuk, mikor indul a The Voice a TV2-n!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-voice-tehetsegkutato-indul-a-tv2-szuperprodukcioja-oktoberben-startol.html Ordított a szörnyű fájdalomtól a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120920-szecsodi-karcsi-transzexualis-enekes-melleket-kapott-fajt-a-melle-a.html Megszületett az RTL Klub sztárjának első gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/20120921-kiraly-lnorbi-2010es-xfaktor-dobogosanak-gyermeke-szuletett.html