Kocsis Tibor szerencsejáték X-Faktor felmondás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor tavalyi győztese búcsút intett egykori munkaadójának, a Szerencsejáték Zrt.-nek. Tibónak, aki az elmúlt egy évet fizetés nélküli szabadságon töltötte, a napokban döntést kellett hoznia jövőjéről.

Az énekes hivatalosan is feladta közalkalmazotti jogviszonyát és ezzel együtt a biztos megélhetést a kiszámíthatatlan önállóságért. "Beadtam a felmondásom, csak a zenéléssel szeretnék foglalkozni" - nyilatkozta a Borsnak az egykori sorsolási ­me­ne­dzser.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Az állandóság ugyan hiányzik az ­éle­tem­ből, de most a magam ura vagyok, és hiszem, hogy jó döntést hoztam. A zene tesz boldoggá" - mondta Tibi a Borsnak.

Az énekes mellőzve minden felhajtást, csendesen vett búcsút kollégáitól. Az biztos, hogy a ­követke­ző hónapokban nem kell a megélhetéséért aggódnia, mert naptárja január elejéig megtelt fellépésekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.