Nem tudja elengedni halott szeretőjét az énekesnő

búcsú Zalatnay Sarolta Komár László barát spiritualitás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képtelen elengedni Komár Lászlót egykori szerelme, Zalatnay Sarolta, aki élete végéig közeli, jó barátja volt az elhunyt énekesnek. Cini, aki lelke mélyén azt remélte, hogy majd együtt öregednek meg, most spirituális segítséget kér ahhoz, hogy végre el tudjon szakadni Komártól.

Halála előtt Komár László nem engedte meg Zalatnay Saroltának, hogy meglátogassa őt a kórházban vagy otthonában. Talán épp ezért van az, hogy Cini a mai napig nem tudta elengedni egykori szerelmét. Az énekesnő úgy érzi, hogy valószínűleg a nagybeteg Komár nem akarta, hogy elesettnek lássa. Ugyanakkor Zalatnay Sarolta képtelen továbblépni, ezért spirituális segítséget vesz igénybe.

TV2/www.sajtoszoba.tv
TV2/www.sajtoszoba.tv

"Amióta Laci elment, egyfolytában csak ő jár a fejemben, nem tudom, mit tegyek. Azt sem tudom, elmehetek-e a temetésére, vagy sem. Természetesen szeretnék ott lenni. Jó lenne, ha kapnék valami jelet" - nyilatkozta a Hír24-nek az énekesnő, aki azt sem rejtette véka alá, hogy az elmúlt 40 év alatt többször is ágyba bújt Komárral. Cini azt sem tartotta kizártnak, hogy ők ketten egyszer még újra egy pár lesznek, hiszen az elmúlt évtizedek során mindig egymás mellett álltak és tudtak a másik minden bajáról. "Bevallom, megfordult a fejemben, ha esetleg öreg korunkban mindketten egyedül maradunk, akkor ismét együtt lehetünk" - árulta el Zalatnay Sarolta, aki nagyon szeretne méltósággal elbúcsúzni egyik legjobb barátjától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.