egyházi zene Komár László temetés gyerekek pap énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitűzték Komár László végső búcsúztatásának napját és idejét, amely nyilvános szertartás lesz. Ugyanakkor a család kérésére a temetés megszervezését magára vállaló jóbarát, G. Németh György kijelentette, hogy hagyományos szertartást, nem pedig showműsort szeretnének. Gyerekei nem lesznek jelen édesapjuk temetésén.

Komár felesége, Krisztina nincs olyan állapotban, hogy meg tudná szervezni férje temetését. Komár gyerekkori barátja, akivel rákbetegségének hat éve alatt került szorosabb baráti viszonyba, szervezi a szertartást, amelyről pár részletet elárult a Life.hu-nak.

Forrás: MTI/Soós Lajos
Forrás: MTI/Soós Lajos


"Hagyományos, egyházi temetési szertartást szeretnénk, amelyen néhány visszafogott és rövid beszéd is el fog hangzani pár nagyon közeli baráttól. A háttérben Laci dalai fognak halkan szólni, és készül egy rövid összeállítás Laci életéről, munkásságáról. Azt szeretném, hogy akik búcsúztatják úgy érezzék, hogy Laci valamelyik felhő szélén ülve néz le rájuk, cinkosan kacsint, és azt mondja: 'Ugye nem is vagyok olyan messze, mint gondoljátok!' A gyászolók jöhetnek fekete lakkcipőben, Komár kitűzővel vagy pedig színes karszalaggal, sállal, nyakkendővel, ahogy Laci is szeretné. Édesanyja mellé temetik a barátomat.
Sajnos gyerekei nem lesznek jelen a temetésen, fia nem tud hazautazni Ausztráliából, ő nyáron már elköszönt nagybeteg édesapjától. Karolináról pedig semmit sem tudni, valószínűleg nem teszi ki az édesanyja ekkora traumának a kislányt"
- tudtuk meg a G. Németh Györgytől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.