Lánnyal csókolózva ünnepelte meg új melleit a Való Világ sztárja

VV Éva ünneplés bulizás csókolózás Való Világ botrányos mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Éva mellműtéte után hatalmas bulizásba kezdett, és egy lánnyal csókolgatták egymást a parti hevében.

VV Éva halottak napja alkalmából nem a temetőben, hanem egy fergeteges buliban találta magát. A balhés exvillalakó halloweeni buliba indult, ahol meglehetősen intim kép készül róla. "Nincs ebben semmi érdekes, hiszen több ezer néző előtt Szandikával is csókolóztam már a villában" - reagált a Bors újságírójának kérdésére Éva, aki kategorikusan kijelentette: a látszat ellenére a férfiakhoz vonzódik.

Forrás: DaVinci Klinika
Forrás: DaVinci Klinika


A fotón Éva egy barátnőjével, egy playmate-tel került közelebbi kapcsolatba. "Csak a buli hevében csattant el ez a csók. Az volt a célom, hogy egy picit felidegesítsem az embereket. Unatkoztam, ezért elmentem, s felavattam az új cicimet. A barátnőmmel és néhány fiúval szórakoztam, s megkértük őket, hogy készítsenek rólunk néhány képeket. A csók meg spontán csattant el. Élvezem az életet, hedonista vagyok" - jellemezte magát Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.