Kocsmában tesztelték a Heti hetes új szereplőjét

Majka Heti Hetes Ónodi György szereplő műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Etette, itatta és egy óráig csak figyelgette a főszerkesztő, hogy mennyire tájékozott a Heti hetes új színfoltjának szánt, vasárnap debütáló új szereplő. 

Először ül be Majka vasárnap a Heti hetes nagyágyúi közé. Bár a főszerkesztő, Ónodi György biztos volt benne, hogy a rapper új színfoltja lesz a műsornak, a fülébe folyamatosan azt duruzsolták, hogy nem biztos, hogy jó vásárt csinál Majkával.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"A konzervatív barátaim azt mondták, hogy Majka intellektuálisan nem illik be a csapatba, ne akarjam annyira szerepeltetni. Úgy döntöttem, hogy erről személyesen győződöm meg, és egy kiskocsmába invitáltam egy beszélgetesre. Elárulom, hogy nagy meglepetés volt számomra ez a fiú. Magabiztossága és tájékozottsága az élet szinte minden területén azonnal levett a lábamról. Bár karrierje kezdetén az ózdi hős címet ragasztották rá, úgy látom, hogy időközben sokat változott. Apuka lett, és azon kevesek közé tartozik, akik a ValóVilág szereplői közül vitték valamire. Igaz, a puding próbája az evés, majd kiderül, hogy sikerül-e felvennie a nagyágyúkkal a versenyt. Én egyáltalán nem féltem, pedig ő lesz az egyik legfiatalabb szereplő a Heti hetes történetében" - osztotta meg a Life.hu-val a kulisszatitkokat a főszerkesztő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.