Uzsorások hálójába került Stohl ügyvédje

kölcsön uzsora Damu Roland csőd hitel Stohl András félelem dr. Ruttner György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint félmilliárd forintot fizetett uzsorásoknak dr. Ruttner György, ám ennek ellenére sem sikerült megszabadulnia anyagi terheitől.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Amikor megvásárolta álmai birtokát, még dr. Ruttner György, Stohl András és Damu Roland ügyvédje sem sejtette, hogy mekkora bajba keveri magát. Annak ellenére, hogy banki hitelt vett fel, úgy gondolta, a törlesztés nem jelent majd problémát. Csakhogy a svájci frank miatt emelkedő törlesztőrészleteket egy idő után már a sikeres ügyvéd sem volt képes fizetni, ezért védenceitől kért kölcsön 172 millió forintot. Ezt az összeget már többszörösen visszafizette, hiszen 500 millió forintot adott át az uzsorásoknak, ennek ellenére sem ért véget az ügy: még mindig követelik tőle az alaptőkét, 172 millió forintot. Mivel dr. Ruttner mindent az uzsorásokra költött, így a banknak tartozik: hamarosan elárverezik a birtokát. Az ügyvéd most, öt év után azonban úgy döntött, hogy nem tűri tovább a kizsákmányolást. "Én is rengeteget gondolkodtam rajta, mire döntöttem: nem hagyhatom százmilliós terhekkel, fenyegetőző uzsorásokra egyedül a páromat és négy lányomat. Ötévi kizsákmányolás után összeszedtem a bizonyítékokat, és feljelentést tettem" - mondta el a Blikknek.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.