X-Faktor Muri Enikő fájdalom énekesnő szakítás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatévnyi szerelem után újra szingli lett Muri Enikő. Az X-Faktor sztárja és egykori párja azért szakítottak, mert a férfi a tengerentúlon telepedett le, és kapcsolatuk nem bírta ki a távolságot.

Nincs könnyű dolga Muri Enikőnek, aki többéves szerelem után most újra magányos. A tavalyi X-Faktor legjobb hangja azért szakított kedvesével, Péterrel, mert a férfi Amerikában telepedett le és képtelenek voltak megegyezni abban, hogy ki költözzön oda a másikhoz. A konfliktusok pedig felőrölték őket. Enikő érthető módon nem akarta itthagyni Magyarországot éppen most, amikor - többévnyi kemény munka után - a karrierje beindult, és a fiú sem akarta feladni álmait. A hatéves kapcsolatnak aztán egy viharos veszekedés vetett véget.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



"Rossz volt, hogy az utolsó pár hétben már durván összevesztünk. Egy hatórás beszélgetésben tisztáztuk, hogy nekünk ezt nem kell folytatni. Nekem nagyon fájt, hogy így gondolta az egészet. Nem tudtunk kompromisszumot kötni, amit csak azért bánok, mert a mi kapcsolatunk ennél sokkal többet érdemelt volna" - árulta el a Blikknek Enikő, aki mindeddig hitt abban, hogy Péter lesz az a férfi, akivel leéli az életét és családot alapít, a sors azonban másként akarta. "Már nem hiányzik, igyekszem elengedni. Nehéz, mert van egy hosszú, többéves múltunk; még gyerek voltam, amikor összejöttünk. Nekem ő volt a nagy Ő, azt is hittem, hogy ő lesz a férjem, neki szülök gyerekeket, szép és boldog családban élünk. Úgy látszik, ez nem így lesz "

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.