Az amerikaiak kiírtására buzdított a Gangnam Style előadója

PSY sláger Gangnam Style előadó szégyen sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkövette az amerikai népet PSY. A Gangnam Style előadója 2004-ben adott elő egy dalt, amelyben a jenkik kiírtására buzdított.

Közleményben kért elnézést az amerikai néptől PSY. A Gangnam Style-lal leírhatatlan népszerűségre szert tett dél-koreai előadó 2004-ben adott elő egy dalt, amelyben a jenkik kiírtására buzdított, és most az akkori szavai miatt kénytelen magyarázkodni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Mélyen megbántam azt, hogy akkor ilyen heves kifejezéseket használtam és az amerikaiak megölésére buzdítottam az embereket. Az iraki háború mélységesen megindított és erre ezzel a dallal reagáltam, de nagyon rossz lépés volt, már tudom. Elnézést kérek érte" - nyilatkozta PSY, aki hozzátette: "Megtanultam, hogy nem szabad ilyen szélsőséges kifejezéseket használni semmilyen okból sem. Az én célom, hogy mindenkit összehozzak és szórakoztassak, feloldozást nyújtsak a dalaimmal" - szögezte le a nézeteit az énekes, aki a YouTube-on ma az első számú sztár, az övé minden idők legnézettebb videója.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.