Megkövette az amerikai népet PSY. A Gangnam Style előadója 2004-ben adott elő egy dalt, amelyben a jenkik kiírtására buzdított.

Közleményben kért elnézést az amerikai néptől PSY. A Gangnam Style-lal leírhatatlan népszerűségre szert tett dél-koreai előadó 2004-ben adott elő egy dalt, amelyben a jenkik kiírtására buzdított, és most az akkori szavai miatt kénytelen magyarázkodni.

Forrás: AFP

"Mélyen megbántam azt, hogy akkor ilyen heves kifejezéseket használtam és az amerikaiak megölésére buzdítottam az embereket. Az iraki háború mélységesen megindított és erre ezzel a dallal reagáltam, de nagyon rossz lépés volt, már tudom. Elnézést kérek érte" - nyilatkozta PSY, aki hozzátette: "Megtanultam, hogy nem szabad ilyen szélsőséges kifejezéseket használni semmilyen okból sem. Az én célom, hogy mindenkit összehozzak és szórakoztassak, feloldozást nyújtsak a dalaimmal" - szögezte le a nézeteit az énekes, aki a YouTube-on ma az első számú sztár, az övé minden idők legnézettebb videója.

Húsevő baktérium támadta meg Schobert Norbithttp://www.life.hu/legykepben/20121209-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-szivet-husevo-bakterium-pusztitotta.html Undorodva tesz eleget felesége kívánságának Joshi Bharathttp://www.life.hu/legykepben/20121206-joshi-bharat-vegetarianus-csak-felesege-csilla-reszere-vasarolt-hustde.html Érzelmi terrorban tartotta a fiát Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-gesztesi-karoly-szinesz-gesztesi-mate-szineszt-a-fiat-erzelmi-terrorban.html Elzárták kedvesétől az ismert műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-iszak-eszti-musorvezetonek-a-viva-tv-musora-forgatasa-alatt-parja.html Keresztes Ildikó miatt pszichológushoz járt a tehetségkutató versenyzője?http://www.life.hu/legykepben/20121208-ladanyi-patricia-a-voice-versenyzoje-kiesett-az-xfaktorbol-ezert-pszichologushoz.html