Zimány Linda együtt jár Kedves Ferenccel

modell párkapcsolat Bódi Sylvi szerelem Zimány Linda Debreczeni Zita celeb Kedves Ferenc milliárdos sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Zimány Linda összejött Kedves Ferenccel, aki azelőtt Bódi Sylvi, majd Debreczeni Zita párja volt. Így újabb sztármodell lett a milliárdos trófeája.

Kedves Ferenc ismét egy ismert modellt választott magának partneréül, hiszen a hírek szerint - Bódi Sylvi és Debreczeni Zita után - Zimány Linda lett a párja.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]


"Nyílt titok, hogy Linda és Ferenc egy pár. Hónapok óta találkozgatnak egymással, ha éppen nincsenek együtt, akkor is folyamatosan SMS-eket küldenek egymásnak. Linda pedig egy szűkebb körben nyíltan beszél erről, nem is értem, hogyan tudott ez ennyi ideig titokban maradni?" - árulta el a Blikknek egy bennfentes. Zimány Linda csak nemrégiben szakított Dzsudzsák Balázzsal, akivel hosszú ideig nagy szerelemben éltek, ám a távolság nem tett jót a kapcsolatuknak, hiszen a focista Oroszországban játszik. Úgy tűnik, Linda inkább egy közelebbi szerelmet választott magának. Nyilván Linda is pontosan tudja, hogy milyen előnyökkel jár a milliárdos barátnőjének lenni, hiszen Bódi Sylvi jégpályát, Debreczeni Zita lakást kapott a gáláns férfitól kapcsolatuk ideje alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.