Születési rendellenessége miatt szenvedett a Voice versenyzője

Olasz Csaba születési rendellenesség The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz utat járt be Olasz Csaba, mire megtanult együttélni születési rendellenességével. Ennek ellenére a Voice párbajára készülve újra előtörtek régi félelmei-, tudta meg a Life.hu.

Születési rendellenessége miatt rengeteget szenvedett Olasz Csaba, akinek az egyik lába 3 centivel rövidebb mint a másik. A Voice versenyzőjének hosszú évekbe telt, mire elfogadta önmagát. "Általános iskolában, de még a középiskolai évek alatt is úgy éreztem, hogy nem vagyok teljes értékű ember. Fel kellett nőnöm ahhoz, hogy végre megtanuljam elfogadni a testi hiányosságomat"-, árulta el a Life.hu-nak az énekes, akire a Voice párbaja előtt mégis újra rátört a régi félelem.

Forrás: TV2 Sajtószoba
Forrás: TV2 Sajtószoba

"Valahogy a próba alatt megint előjött belőlem, hogy én más vagyok, mint a többiek és most rengeteg ember fogja látni ezt. Szerencsére azonban a párbajra már megnyugodtam és teljesen komfortosan éreztem magam"-, tette hozzá Csaba, aki a műsorban való szerepléssel a családjának is szeretne bizonyítani, akiktől évekkel ezelőtt elszakadt. "A szűk családom Cegléden él, mezőgazdaságban dolgoznak. Én épp azért jöttem, hogy kitörjek ebből és a saját utamat járjam. Kecskeméten dolgozom színészként és abban reménykedem, hogy a műsor hatására talán budapesti színházakban is lehetőséghez jutok. Most azonban csak egy lépésnyit tervezek előre, és az az, hogy tovább jussak a Voice élő show-jába"- árulta el Malek Andrea versenyzője, aki Schrott Péterrel küzd meg.

Az, hogy Csabának sikerült-e diadalmaskodni a Voice párbajában, kiderül a műsor péntek esti adásából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.