A mindig vidám és pörgős énekesnő, Csobot Adél egyedül költözött budai otthonába. A Life.hu utánajárt, mi lehet a háttérben.

Csobot Adél a műsor utána egy pillanatig sem pihen. Építi karrierjét és ennek érdekében felköltözött Budapestre. Bár hiányzik neki a megszokott otthoni környezet, nagyon élvezi az új életet, amit Budán kezdett.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Természetesen hiányzik a családom, a megszokott környezetem, a barátaim, ismerőseim, de nem vagyok magányos! Nagyon jól érzem magam az új budai otthonomban. Kedvelem a házimunkát, így az sem okoz gondot, hogy nincs, aki besegítsen. Kedvemre való, hogy önállóságot kell tanulnom, egy saját kis kuckóban. Bevallom, a párom Ben is hiányzik. Mostanában mindkettőnknek nagyon sok a dolga, ezért jelenleg így a legoptimálisabb, ennek ellenére megpróbálunk minél több időt együtt tölteni" - mesélte Adél.

 

Gazdasszonyt nevel partneréből a Szombat Esti Láz versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130130-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-versenyzoje-gazdasszonyt-nevel-molnar.html Vállalhatatlanra itta magát a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130204-braghini-rozina-a-sorozat-bodolai-orsija-sokat-ivott-es-berugott.html Plasztikáztatott Keresztes Ildikó?http://www.life.hu/legykepben/20130204-keresztes-ildiko-enekesno-plasztikaztatta-az-orrat.html Dundikának három férfi dirigál, de nem bánjahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-dundika-a-szombat-esti-laz-tancosa-akinek-harom-ferfi-dirigal.html A viharos szél után 15 centi hó is jöhethttp://www.life.hu/legykepben/20130203-idojaraselorejelzes-viharos-szel-havazas.html Ők kapták a Story Ötcsillag-díjakathttp://www.life.hu/legykepben/20130201-story-otcsillag-gala-kozonsegdijasai-ordog-nora-az-ev-musorvezetonoje-sebestyen.html