Egyedül kezdett új életet az énekesnő

X-Faktor Csobot Adél párkapcsolat Új élet szerelem énekesnő lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig vidám és pörgős énekesnő, Csobot Adél egyedül költözött budai otthonába. A Life.hu utánajárt, mi lehet a háttérben.

Csobot Adél a műsor utána egy pillanatig sem pihen. Építi karrierjét és ennek érdekében felköltözött Budapestre. Bár hiányzik neki a megszokott otthoni környezet, nagyon élvezi az új életet, amit Budán kezdett.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Természetesen hiányzik a családom, a megszokott környezetem, a barátaim, ismerőseim, de nem vagyok magányos! Nagyon jól érzem magam az új budai otthonomban. Kedvelem a házimunkát, így az sem okoz gondot, hogy nincs, aki besegítsen. Kedvemre való, hogy önállóságot kell tanulnom, egy saját kis kuckóban. Bevallom, a párom Ben is hiányzik. Mostanában mindkettőnknek nagyon sok a dolga, ezért jelenleg így a legoptimálisabb, ennek ellenére megpróbálunk minél több időt együtt tölteni" - mesélte Adél.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.