Rákbetegsége miatt lett öngyilkos Kézdy György

halál színész öngyilkosság Kézdy György rák sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta súlyos fájdalmakkal élt Kézdy György, aki még barátai és kollégái elől is titkolta, hogy a gyilkos kórral küzd.Végül azért ugrott a halálba, hogy így vessen véget szenvedéseinek.

Nyolc éve rákot diagnosztizáltak Kézdy Györgynél, aki azóta hősiesen küzdött a gyilkos kórral.

Forrás: MTI / Kollányi Péter
Forrás: MTI / Kollányi Péter

Betegségéről mélyen hallgatott még kollégái előtt is, miközben súlyos fájdalmakkal élt. Annak ellenére, hogy a cigarettát is letette, rettenetes köhögőrohamok nehezítették az életét. Végül - ahogy azt a Life.hu is megírta - sokévnyi szenvedésének önkezével vetett véget, amikor szombat reggel kiugrott az Uzsoki kórház ablakából.

Annak ellenére, hogy rákos megbetegedéssel küzdött, jelenleg egy gyomorfertőzés miatt kezelték a kórházban, ahol a színészművész halála miatt belső vizsgálatot indítottak - tudta meg a Blikk.

Az esettel kapcsolatban közleményt adott ki a kórház főigazgatója: "Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy az intézményünkben ápolt Kézdy György péntek éjjel tragikus körülmények között elhunyt. A halál körülményeit a rendőrség vizsgálja. A tragikus eseményről az ügy lezárásáig az intézmény vezetői, dolgozói a család kérésére nem adnak felvilágosítást" - írja az intézmény vezetője.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Világsztárral randizik Berkes Olivérhttp://www.life.hu/legykepben/20130211-berkes-oliver-a-the-voice-sztarja-justin-bieber-amerikai-sztarral.htmlKísérleteznek Ozzy Osbourne fiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130211-nemetorszagban-vesz-reszt-egy-ossejt-kezelesen-ozzy-osbourne-enekes-fia.htmlÚj életről álmodik az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130211-dolhai-attila-musical-szinesz-ha-nem-enekelne-legszivesebben-epitesz-lenne.htmlBejelentette lemondását XVI. Benedek pápahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-lemondott-a-85-eves-xvi-benedek-papa-aki-idos-korara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.