Papp Gergő SuperTv2 A Nagy Duett Gesztesi Károly fordulat Csézy énekesnő visszalépés Szulák Andrea sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő fordulatot vett A Nagy Duett. Csézy és Gesztesi Károly visszalépése miatt egy kiesett páros tér vissza a versenybe - tudta meg a Life.hu.

Csézy nagymamája a hét elején elhunyt, ezért az énekesnő úgy döntött, hogy nem folytatja a SuperTV2 produkcióját.
"A Nagy Duett a TV2-csoport saját fejlesztésű műsorformátuma, melynek a szabályait 2011-ben úgy rögzítettük, hogy abban az esetben, ha egy páros valamiért abbahagyja a versenyzést, annak a már kiesett duónak kell visszatérnie, amelyet a nézők a legtovább juttatták szavazataikkal. Ez alapján vasárnap Szulák Andrea és Papp Gergő lép újra A Nagy Duett színpadára. Rájuk és a többi versenyben lévő párosra csütörtök éjféltől újra lehet szavazni" - árulta el Illés Gabriella, a műsor producere.

A fordulat nehéz helyzetbe hozta Szulák Andreát és Papp Gergőt, akik csak csütörtökön, vagyis mindössze három nappal az élő show előtt tudták meg, hogy folytatniuk kell a versengést.

Forrás: SuperTv2
Forrás: SuperTv2

"Furcsa helyzet ez. Annak ellenére, hogy mindketten imádtuk ezt a műsort, a múlt vasárnapi kiesésünk után lezártuk magunkban ezt a fejezetet és most kicsit nehéz visszaállni. Ráadásul csak pénteken tudunk először közösen próbálni, ami nem könnyíti meg a helyzetünket" - elemezte a szituáció visszásságát Papp Gergő.

"Nem könnyű időszak ez senki számára, hiszen nagyon szomorú apropóból térünk vissza a műsorba. Az azonban természetes, hogy mindent megteszünk a nézők szórakoztatásáért" - tette hozzá Szulák Andrea.

Eközben a kommentelők az interneten keményen szidják Csézyt, akit azzal vádolnak, hogy viselkedése, visszalépése nem profihoz méltó, és követelik, hogy Gesztesi Károly folytassa a versenyt egy új partner oldalán.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Különleges ajándékkal lepte meg családját Kökény Attilahttp://www.life.hu/legykepben/20130318-kokeny-attila-a-nagy-duett-sztarja-romaba-vitte-csaladjat.htmlFriss! Férjhez megy Dér Henihttp://www.life.hu/legykepben/20130321-der-heni-a-hal-a-tortanban-elarulta-hogy-ferjhez-menne.htmlJön a hófúvás - ne üljetek kocsiba!http://www.life.hu/legykepben/20130321-holnap-eros-hofuvas-lesz-eszakon-es-eszakkeleten-senki-ne-induljon.htmlMeghalt a leghíresebb pornósztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130321-harry-reems-pornoszinesz-65-eves-koraban-meghalt.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.