divattervező halál gyilkos Király Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség megtalálta a vasárnap hajnalban elhunyt Király Tamás feltételezett gyilkosát.

Mint ahogy a Life.hu megírta, az ismert divattervezőt vasárnap hajnalban, vélhetően szexuális aktus közben fojtotta meg a tettes. A rendőrök erőszakos behatolás nyomát nem találták, így azt feltételezik, hogy az elkövető az áldozat közeli ismerőse lehetett.

Forrás: www.facebook.com/kiralytamas
Forrás: www.facebook.com/kiralytamas

A feltételezett gyilkost Király Tamás barátai közt keresték és hamar nyomra bukkantak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Lakatos József 39 éves budapesti lakos ellen. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy ő fojtotta meg a 60 éves divattervezőt vasárnap hajnalban az áldozat VIII. kerület Baross utcai lakásában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a police.hu oldalán látható fényképen Lakatos Józsefet felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.