Lezuhant a Cirque du Soleil egyik akrobatája a Las Vegas-i előadás közben. A kétgyerekes édesanya biztosítókötele kioldódott, így történt a tragédia.

15 méterről zuhant a mélybe a Cirque du Soleil egyik táncosa a vegasi előadás vége felé. A párizsi születésű Sarah Guyard-Guillót egy csatajelenetben kábelen éppen felhúzták a magasba. Szemtanúk szerint a közönség először azt hitte, hogy a zuhanás része a produkciónak. Aztán hangosbeszélőn jelentették be, hogy az előadást félbeszakítják - írja az MTI.

Forrás: Facebook/Cirque du soleil
Sarah Guyard-Guillo

A társulat gyászol. Hivatalos Facebook oldalukon közleményt adtak ki. A csapat alapítója, Guy Laliberté azt írta: teljesen összetört a szíve. A 31 éves kétgyermekes családanya, művésznéven Sassoon, a produkció 2006-os indulása óta vett részt a Ka című show-ban, de már 20 éve lépett fel akrobataként. "Kivételes tehetség volt. Most arra koncentrálunk, hogy támogassuk egymást, mint egy nagy család" - fogalmazott. Hozzátette: a Ka nevű produkció előadásait egyelőre lefújták, és teljes mértékben együttműködnek a hatóságokkal. A kanadai cirkusz történetében először történt halálos baleset előadás közben.

Megölték Növényi Norbi kutyájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130701-novenyi-norbert-magyar-szinesz-sportolo-kutyajat-megoltek.html Életveszélyben volt Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-kamaras-ivan-szinesz-vermergezest-kapott.html Tragikus baleset Barátok közthttp://www.life.hu/legykepben/20130629-tragikus-baleset-tortent-a-baratok-kozt-cimu-sorozat-evadzaro-epizodjaban.html A gyilkossággal vádolt Pistorius újra edzhttp://www.life.hu/legykepben/20130628-oscar-pistorius-a-baratnoje-megolesevel-vadolt-delafrikai-parafuto-ujra-edzeni.html Életfogytiglant is kaphat a gyilkossággal megvádolt sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-aaron-hernandez-amerikaifuttbal-sztar-eletfogytiglan-bortonben-maradhat.html