Hosszú ideig próbált eltűnni a rendőrök szeme elől a zsarolásért elítélt Joe, de végül elkapták.

Az Éjjel-nappal Budapest tetovált főbérlője többször keveredett már bajba életében, és zsarolás miatt el is ítélték. Ő azonban nem vonult be önként a börtönbe, próbált meglógni a hatóság szeme elől. Végül aztán elfogták, de akkor ezt már ő maga sem bánta.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Két évig bujkáltam, mielőtt elfogtak. Ez borzasztóan nyomasztó időszak volt. Zsarolás miatt ítélt el a bíróság, de óvadék ellenében szabadláb­ra helyeztek. Persze tudtam, évekre be kell majd vonulnom a börtönbe, de nem így tettem. Elmenekül­tem" - emlékezett vissza Joe, akit az évekig tartó rejtőzködés nagyon megviselt. "Lehet, hogy furcsán hangzik, de kifejezetten megkönnyebbültem, amikor elfogtak az edzőteremben" - árulta el a Borsnak a férfi, aki négy évet töltött már a hűvösön.

Megúszta athéni kalandját VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130705-bauko-eva-a-valo-vilag-egykori-sztarja-hazatert-meguszta-atheni.html Börtön fenyegeti 50 Centethttp://www.life.hu/legykepben/20130704-50-cent-rappert-csaladon-beluli-eroszakkal-es-vandalizmussal-vadoljak.html Imádnivaló ikreivel pózol Charlie Sheenhttp://www.life.hu/legykepben/20130704-charlie-sheen-szinesz-edes-fotot-posztolt-twitter-oldalara-ahol-negyeves.html Kétkezi munkával lazít Mészáros Árpád Zsolthttp://www.life.hu/legykepben/20130627-meszaros-arpad-zsolt-magyar-szinesz-fozessel-es-kerteszkedessel-lazit.html Amy anyja tudta, hogy lánya fiatalon fog meghalnihttp://www.life.hu/legykepben/20130704-amy-winehouse-mamaja-janis-azt-mondta-soha-nem-gondolta-hogy.html