Szombaton férjhez ment Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya. A menyasszony gyönyörű ruhát választott a nagy napra. 

Csipkehátú, ujjatlan ruhát és több méteres fátylat viselt Orbán Ráhel az esküvőjén. A menyasszonyt édesapja kísérte be a templomba - írja az Origo.

Fotó: Hajdú D. András - Origo
Az esküvő képeit nézd meg galériánkban!

Orbán Ráhel valójában már péntek óta feleség, hiszen a polgári szertartáson már kimondta a boldogító igent. Akkor egy sokkal szerényebb, rövid, de szintén csipkés ruhát választott. A templomi szertartásra viszont ragaszkodott a klasszikus, földig érő darabhoz. A különleges hátmegoldás kifejezetten gyönyörű, a hosszú fátyol pedig még előkelőbbé teszi a menyasszony megjelenését. Sajtóhírek szerint egy magyar tervező készítette a ruhát, a menyasszony sminkjét pedig az egyik barátnő.

Fotó: Hajdú D. András - Origo
Kattints a többi fotóért!

Az esküvő után a násznép elindult a férj, Tiborcz István családjának birtokára, ahol hagyományos lakodalomban lesz részük őzpörkölttel, borokkal és pálinkával. A hangulatról vőfély gondoskodik.

Már férjhez ment Orbán Ráhelhttp://www.life.hu/legykepben/20130907-orban-rahel-polgari-szertarason-ferjhez-ment-tiborcz-istvanhoz.html A templomot is átfestik az Orbán lány esküvőjérehttp://www.life.hu/legykepben/20130906-orban-viktor-miniszterelnok-sajtofonoke-szerint-nem-javitottak-utat-orban-rahel.html Nem lesz fényűzés Orbán Ráhel esküvőjénhttp://www.life.hu/legykepben/20130905-hagyomanyos-lagzira-keszul-orban-viktor-miniszterelnok-lanya-orban-rahel.html Ez lesz a menü az Orbán-lagzinhttp://www.life.hu/szorakozz/20130903-ozporkolt-lesz-a-menu-a-kormanyfo-lanyanak-orban-rahelnek-az.html Villamosról is láthatod az Orbán lány esküvőjéthttp://www.life.hu/szeress/20130902-orban-viktor-miniszterelnok-lanya-rahel-es-szerelme-istvan-a-margit.html