Gregor Bernadett azt állítja, most, 40 év felett érzi magát a legjobban a bőrében. Rendszeresen sportol, a bulvárújságoknak pedig jó ideje nem nyilatkozik. 

Gregor Bernadett a FEM3 Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal műsorában mesélt az életének - leginkább belső - változásairól. A színésznő elárulta, most van igazából a helyén, és bevallotta, évekkel ezelőtt híján volt mindenféle önismeretnek, ezért hagyta, hogy az újságírók a kelleténél jobban beleláthassanak a privát szférájába. "Tudom, én is hibás voltam, vidéki kislányként azt tanultam, ha kérdeznek, válaszoljak szépen, és én így tettem" - nyilatkozta és hozzátette, természetesen vágyott arra, hogy ismert énekesnő legyen. 

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Két éve azonban csend van körülötte, azt viszont elhatározta, beperli azokat a lapokat, amelyek a becsületébe gázoltak, a mai napig is eljár bírósági tárgyalásokra és nem nyilatkozik a magánéletéről. "Egy hangos arénában éltem meg életem legintimebb pillanatait" - emlékezett vissza, és hozzátette, a legrosszabb az volt, hogy a róla szóló írások a szeretteinek is sok fájdalmat okoztak.