A volt úszónő mellett még egy lány előkerült, aki Bacsa István, azaz Kicsi bácsi ellen vallott a rendőrségi meghallgatáson.

Ahogy a Life.hu is megírta, Szepesi Niki könyve robbantotta ki azt a botrányt, ami miatt Kicsi bácsit kihallgatták a rendőrök. Július elején a rendőrség szemérem elleni erőszak miatt indított eljárást Niki könyve alapján. Most jutott odáig a nyomozás, hogy Kicsi bácsit kihallgatták - tudta meg a Bors 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Két órán keresztül faggattak egészen onnan, hogyan és mikor kezdtem el a szakmát. Most végre elmondhattam az én verziómat is. Azt megdöbbenve hallottam, hogy Szepesin és az unokahúgomon, Edinán kívül még egy ismeretlen nő vallott ellenem a nyomozás során. Ő szintén azt mondta, hogy csókolgattam a mellét, meg szopkodtam. Mindenesetre furcsa, hogy a rokonom, Edina a korábbiakkal ellentétben a rendőröknek már azt mondta: amikor ez történt, kétrészes fürdőruhában volt, nem pedig fehérneműben. Mindegy is. Nem értem, miért csinálták ezt az egész cirkuszt?! Hatvankét év munkáját így teszik tönkre" – panaszkodott Kicsi bácsi.

Hiába azonban a terhelő vallomások, a rendőrség feltehetően lezárja majd Kicsi bácsi „szexügyét". Ugyanis, ha meg is történtek a lányok által elmondott esetek, már senki nem büntethető értük.
A szemérem elleni bűncselekményért alapesetben kettőtől nyolc évig terjedő börtönbüntetés szabható ki, az elévülés ennek felső határa, azaz nyolc év" – mondta a Borsnak dr. Bacsek György ügyvéd.