veszély kerekesszék freestyle bátorság trükkök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy videó, ami megtanít arra, hogy bármilyen helyzetben szabadnak érezheted magad. 

Freestyle trükköket mutat be egy srác, kerekesszékből. Szabad, bátor vagy egyszerűen vakmerő? Annyi biztos, hogy nagyon ügyes. Nézd csak!

A YouTube-ra feltöltött kisfilmhez több mint háromezer hozzászólás született, többen gratulálnak a fiúnak, sokan pedig nagyon veszélyesnek tartják, amit csinál.

"Tisztelem a bátorságot és a kitartást, ügyes és remek ember, de ne adja ég, kerülhet rosszabb állapotba is. Magam is a kerekesszék rabja vagyok, nagy fájdalmakkal. Nem bírtam végignézni, pedig csodálatraméltó az ügyessége és a tenni akarása. Soha ne érje baleset. Ha tehetném, kérném, válasszon más sportot. De talán ez az élete álma" - írja egy hozzászóló, és hozzá hasonlóan sokan gratulálnak a srácnak.

A fájlmegosztó oldalon azonban kétkedő hangvételű üzeneteket is olvashatunk, többen feltételezik, hogy a srác valóban kerekesszékben éli az életét, szerintük csak menőzik a mutatványokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.