Kiszel Tünde megfutamodott

Forrás: FB -
TV2 Kiszel Tünde Az élet show-ja kislány félelem bátorság celeb tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde szerda este feltűnt a Tv2 Az Élet show-ja című műsorában. Bár utálja a tetoválásokat, mégis úgy érzte, hogy kivarratja magát. Az utolsó pilanatban, amikor már zúgott a tetoválótű, egyszerűen inába szállt a bátorsága.  

Különös álma volt a ruhájához a színben passzoló autót választó Kiszel Tündének, amit követően után azonnal bejelentkezett az Élet showja -ja szereplőjéhez, a tetoválóművészhez. Egy nonfiguratív figurát látott magán, amelyet megpróbált konkrét formákba önteni. Ebben kérte a tetoválóművész segítségét, aki végül Tünde szeme -fénye, Donatella arcképét javasolta a naptárdíva alkarjára, remélve, hogy ezt biztos nem bánja meg.Tünde egy darabig vacillált, biztosnak tűnt az életre szóló testdísz elkészíttetésében, majd az utolsó pillanatban berezelt.

A tetoválóművész megértőnek tűnt, valószínűleg ő is érezte, hogy a fiatal pasikat kedvelő Tünde nem gondolhatja komolyan. Adott neki gondolkodási időt. Kíváncsian várjuk, hogy feltűnik-e újból a civilek életét bemutató napi realityben valamilyen új, hóbortos ötlettel vagy pedig képernyő helyett a naptárján csodálhatjuk.

Forrás: FB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.