A luxusért harcolnak a villalakók

Forrás: RTL 2 -
VV Iza VV Charlotte RTL 2 VV Teo VV Zsolt VV Krisztián VV Zsófi ValóVilág 6 paintball VV Aurelio VV Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött az a pillanat, amikor a ValóVilág 6 játékosai visszasírják az iskola-, de még a munkahetet is. Legalábbis a lakók egyik fele biztosan.

Először hagyhatták el a villát a ValóVilág 6 szereplői. A játékosokat, miután két csapatot alkottak, paintballozni vitték. Az egyik csapatkapitány, Aurelio Zsófit, Krisztiánt és Izát, Charlotte pedig Vikit, Zsoltit és Teót választotta. A festékpatronos lövészetet az utóbbiak nyerték, ám hogy miért is jó nekik ettől, azt csak a villába visszaérve tudták meg.

Forrás: RTL 2

Kiderült, a lakók a héten kettéosztott villában kénytelenek élni, hogy kik, melyik részen, azt mindennap egy újabb verseny dönti el. Paintball-győzelmük után kezdetben Charlotte-ék a luxusban (nappali, hálószoba), Aurelióék a kinti területeken tanyázhatnak. Amíg bent szarvasvacsora várta a játékosokat, addig a kintiek kenyeret és vagdalt húst kaptak.

A villában - ahogy ezt várni lehetett - persze ki is tört a balhé. A nyugiszobában alvó Aurelióék között - Iza és Krisztián elmérgesedett kapcsolata miatt - a ki ki mellett aludjon okozott kardinális problémát, de Aurelio és Viki is összeveszett a fekhelykérdésen. A nagyszájú lány úgy döntött, hülyére szekálja a legutóbbi párbajgyőztest, és befekszik a helyére, amiből nem kicsi szóváltás lett. Ennek fényében nem kétséges, hogy a villalakók ezen a héten egymás idegeire mennek majd, ami nagyban befolyásolhatja a vasárnapi kiválasztás kimenetelét.

Zaklatják Győzikéthttp://www.life.hu/bulvar/20140319-a-tv2-edes-eletenek-szereplojet-gaspar-gyozot-sms-ben-zaklatjak.htmlGáspár Győző kikészült. Az Édes Élet szereplője durva üzeneteket kap zaklatójától.TV + BulvárRTLKLUBNem Claudia vezeti a Rising Start? http://www.life.hu/bulvar/20140319-a-tv2-rising-star-cimu-musorat-nem-liptai-claudia-vezeti-a-sztarban-sztar-cimu-musorban-azonban.htmlSajtóhírek szerint Liptai Claudia helyett valaki másra bízná a TV2 az ősszel adásba kerülő új műsora, a Rising Star vezetését. A TV2 sajtóosztálya azt állítja, még bárki szóba jöhet. TV + BulvárOrigoNem tartották be az ígéreteiket a ValóVilág játékosaihttp://www.life.hu/bulvar/20140317-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-viki-vv-aurelio-vv-zsolt-vv-iza-vv-charlotte-vv-jozsi-vv-krisztian.htmlA felénél tart a ValóVilág 6. Az első játékosok kicsivel több mint hatvan napja költöztek be a villába, mi pedig ennek alkalmából felidéztük a bemutatkozó kisfilmjüket. A már kezdetekkor sem túlságosan izgalmas és színes játékosok az eltelt idő alatt még tovább szürkültek, a villa életének felpezsdítésére vonatkozó igértetét pedig szinte senki nem tartotta be. Gyúrós Józsi imidzsvideójának témája például majdnem biztos, hogy inkább a szerkesztők fejéből pattant ki.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.