Nem Claudia vezeti a Rising Start?

Forrás: Tv2 -
TV2 műsorvezető fiatal Sztárban sztár zsűritag Liptai Claudia Rising Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóhírek szerint Liptai Claudia helyett valaki másra bízná a TV2 az ősszel adásba kerülő új műsora, a Rising Star vezetését. A TV2 sajtóosztálya azt állítja, még bárki szóba jöhet. 

A Blikk információi szerint Liptai Claudia helyett egy fiatalabb műsorvezetőt kér fel a TV2 a Rising Starra. Ráadásul akkor indul a Sztárban Sztár második szériája is, amelyben Claudia zsűritagként vesz részt.

Forrás: Tv2

Hogy ki vezeti a Magyarországon eddig még ismeretlen formátumú műsort, nem tudni, de Tatár Csilla és Szabó Kimmel Tamás neve is felmerült.

"Érdemben még nem tárgyaltunk senkivel sem, nyitott kérdés, hogy ki vezesse a Rising Start. Olyannyira, hogy a TV2-höz köthető és reálisan szóba jöhető műsorvezetők közül még senkit nem lehet kizárni" – reagált a napilap kérdésére Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.