Kényszerleszállást hajtott végre a Malaysia Airlines gépe

Forrás: AFP/Greg Wood -
Hongkong Szöul Kuala Lumpur eltűnés Airbus Malaysia Airlines kényszerleszállás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Műszaki hiba miatt kényszerleszállást hajtott végre a Malaysia Airlines Kuala Lumpur és Szöul között közlekedő Airbus 330-300 típusú gépe helyi idő szerint hétfőn hajnalban, Hongkongban. Ugyanennek a légitársaságnak az egyik járata tűnt el már több mint két hete.

A fedélzeten 271 utas volt. Nem esett bajuk, más járatokkal szállították őket a dél-koreai fővárosba. A gép áramfejlesztő generátora hibásodott meg - írja az MTI.

Forrás: AFP/Greg Wood

Rájár a rúd a Malaysia Airlinesra: ugyanennek a cégnek a Kuala Lumpurból Pekingbe tartó járata tűnt el 16 nappal ezelőtt. Azóta se tudni, mi történt a Boeing 777-essel, amelynek fedélzetén 239 ember volt. Sajtóértesülések szerint a múlt hét pénteken a Malaysia Airlines egyik Boeing 737-es gépe madarakkal ütközött leszállás közben Nepál fővárosában, Katmanduban. A baleset következtében megsérült a pilótafülke szélvédője. A gép 180 utasával együtt biztonságosan földet ért.

Elvitték a hatos lottó főnyereményéthttp://www.life.hu/news/20140323-telitalalat-volt-a-hatos-lotton-1.htmlJövő héten fagy is lehet éjszakahttp://www.life.hu/news/20140323-idojaras-a-heten-2014-marcius-24-es-30-kozott.htmlÚjra szükség lesz a vastagabb pulcsikra, a kesztyűkre és a sapkára. A jövő héten lehűl az idő, több helyen csak 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, éjszakánként akár fagypont alá is hűlhet a levegő - adta hírül az MTI.News--Cápatámadásban meghalt egy osztrák férfihttp://www.life.hu/news/20140323-capatamadasban-meghalt-egy-72-eves-osztrak-turista-del-afrika-partjainal.htmlCápatámadásban vesztette életét egy 72 éves osztrák turista Dél-Afrika partjainál, Port St. Johns kikötőváros közelében.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.