Pillangók lepték el az Erzsébet teret

papír lepke Erzsébet tér pillangók Budapesti Tavaszi Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenötezer fehér papírlepke lepte el az Erzsébet teret. A látvány lenyűgöző volt.

A Budapesti Tavaszi Fesztivál sok újdonságot tartogatott az idén. A koncertek, a felvonulás a gasztronómiai élvezetek és az új turistamágnes mellett a fehér pillangókkal is erősít a BTF – írja a hvg.hu. A 15 ezer papírlepke az Erzsébet téren álló, a március 27-től 29-ig tartó művészeti programoknak helyet adó Lepkeház környékét lepte el.

A csodás látványról a videót itt nézhetitek meg:

A Mount Everestre készül Klein Dávidhttp://www.life.hu/news/20140327-klein-david-hegymaszo-oxigenpalack-nelkul-szeretne-megmaszni-a-vilag-legmagasabb-hegyet-a-mount.htmlA hegymászó oxigénpalack nélkül szeretné megmászni a világ legmagasabb hegyét .News--Eltemették Mick Jagger barátnőjéthttp://www.life.hu/news/20140326-mick-jagger-enekes-baratnojet-eltemettek-los-angelesben-a-hollywood-forever-funeral-home-ban.htmlL'Wren Scott divattervezőtől szűk körben, családja és barátai vettek végső búcsút Los Angelesben.News--Szeméttel együtt égetik el a halva született magzatokat (18+)http://www.life.hu/news/20140325-egy-oknyomozo-riportbol-kiderult-hogy-tobb-brit-korhazban-a-hulladekkal-egyutt-egetik-el-az-elvetelt.htmlTöbb kórházban a hulladékkal együtt égetik el az elvetélt magzatokat – derült ki egy oknyomozó riportból. A nézők kiakadtak a film láttán.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.