A korábbi széria nyertes párosa, Cseke Katinka és Kökény Attila vendégként lép A Nagy Duett színpadára. Párosuk egyszerűen fenomenális, a próba vidám nevetésbe fulladt!

Énekelni alig bírt, viszont gurult a nevetéstől a próbán Kökény Attila, aki betegsége miatt szinte hang nélkül próbálta ela színésznővel közös vasárnapi duettjét. Cseke Katinka a TV2 sikersorozatában játszott karakteréhez, Bodolai Böbéhez hasonló, kissé ordenáré nő stílusában lép majd színpadra. A látványtól, Katinka kinézetétől  és előadásától énekhangja után még a szava is elakadt Kökénynek. Nem bírta komoly arccal végignézni duettpartnere fergeteges alakítását.

Forrás: Origo

„Már egy hónapja nagyon be vannak gyulladva a hangszálaim és a hörgőim, és csak egyre rosszabb lesz, mivel nem tudom  ezeket pihentetni, rengeteg fellépésem van. Már beszedtem minden gyógyszert, amit az orvos felírt, de megszólalnom sem szabadna, nem hogy énekelnem. Fogalmam sincsen, hogy fogok vasárnap szerepelni, nincs levegőm, nem tudok teljesíteni úgy, ahogy szeretnék. Ennek ellenére egy percig sem gondoltam rá, hogy lemondjam ezt a produkciót. Katinkával remek párost alkotunk, az elmúlt évben több fellépésre is kérték, hogy vigyem őt is magammal”.Amit ma Katinka  itt előadott arra nem találok szavakat, remélem a nézőknek is ennyire fog tetszeni " - osztotta meg velünk aggodalmát a korábban  az életéről sztárszerzőnknek, Szily Nórának mesélő Kökény Attila, aki szemmel láthatóan remekül szórakozott hang nélkül is.

/1403/Cseke201432993215