Mohamed Fatima, akit a legjobb új előadó kategóriában jelöltek a VIVA COMET-díjra, ismét a súlyával küszködik - tudta meg a Life.hu.

Fatima visszatért a rivaldafénybe, mégpedig szólóban.
„Egy kicsi visszajött a leadott kilókból, ezért megint diétázom. Örülök neki, mert már nagyon soványnak találtam magam, és nem éreztem jól magamat a bőrömben. A 173 cm magasságomhoz csupán 65 kilót nyomtam, ezt nem találtam jónak. Egy nőn legyen mit fogni, az az igazi nő. Világéletemben duci alkatú voltam, de nem szeretnék megint annyira telt lenni, mint korábban. Néha visszanézek riportokat és meglepődöm, hogy ez is én voltam, nem ismerek magamra. Most jól érzem magam a bőrömben, talán 5 kiló plusz van rajtam, de ezt már edzéssel, speciális étkezéssel fogom eltüntetni "– mesélte az énekesnő, akit a legjobb új előadó kategóriában jelöltek a díjra.

Forrás: Red Lemon Media

"Ez az elismerés az új személyemnek, a szólóalbumomnak szól. Az ország mint a Fekete Vonat-os Fatimát ismert meg, most megmutattam az új arcomat. Megállítanak, odajönnek hozzám az utcán, megköszönik, hogy szereztem pár boldog percet a dalommal vagy a videoklipemmel. Nem indulnék el újra a The Voice-ban, ahol két éve szóló énekesnőként mutatkoztam be. Nem azért, mert rossz emlékeim lennének. Visszanézve azt mondom, hogy mindenből tanultam, még azokból a dolgokból is, amikre akkor azt gondoltam, hogy nem jók. A verseny jó lépcsőfok volt, sok mindent köszönhetek neki, a szólókarrieremhez egyértelműen hozzásegített" - emlékezett vissza Fatima, aki még nem találta meg az igazit.

"Nincsen férfi az életemben és nem is erőltetem, hogy legyen. Már nem szeretnék ide-oda tengődni, csak arról fogok beszélni, akivel örökre össze fogom kötni az életemet. Most a tanulásra koncentrálok, teológiával foglalkozom."