Kállay-Saunders András: "Ma este a szívemet hagyom a színpadon"

Forrás: AFP/RIA Novosti/Vladimir Astapkovich -
osztrák Eurovíziós Dalfesztivál Holland Conchita Wurst Kállay-Saunders András esély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holland countryduó, a Common Linnets érzelmes, kicsit sötét hangulatú dala, a Calm After the Storm az Eurovíziós Dalfesztivál legnagyobb esélyesei közé tartozik. Kállayt a hatodik helyre várják. 

Ilse DeLange és Waylon dala nagyon eltérő az eurovíziós stílustól - talán ez jelentheti a sikert. A másik nagy esélyes Conchita, az osztrák szakállas díva, aki extrém kinézetével hívta fel magára a figyelmet. A lengyel lánycsapat pedig mellbedobással próbálja elvarázsolni a közönséget. Kállay-Saunders Andrást továbbra is az első hat közé jósolják - írja az MTI.

A holland páros Forrás: AFP

"Waylonnak és nekem is sikeres szólókarrierem van Hollandiában, de tavaly akartam csinálni egy külön projektet, amely zenei világában visszatér a country gyökereihez. Még tinédzserkorunkból ismerjük egymást, és mindketten countryzenét játszunk, úgyhogy szinte magától értetődő volt, hogy Waylonnal hoztam létre a Common Linnetset" - mesélte a holland duó megalakulásáról Ilse DeLange énekes, dalszerző.

Forrás: AFP/RIA Novosti/Vladimir Astapkovich

Kállay-Saunders András a verseny előtt négy és fél órával ezt írta Facebook-oldalára. A szövegen azért nem javítottunk, mert ebben a pillanatban tényleg nem az a lényeg, ő hogyan ír, hanem az, amit ír: "Ma viszanézek és emlékszem a napokra amikor azt hitem minden vege, mikor úgy éreztem soha nem fogom élni az álmaimat, mikor felakartam adni. Ezek a napok miatt gyönyörű a mai nap. Miattatok tudom élni az álmaimat, ezért a szívemben lesztek örökre. Valaki aki hisz bennem és jót akar nekem es drukkol hogy minden sikerül az nem egy rajongó, az család. Köszönöm hogy vagytok az életemben. Ma este a szívemet hagyom a színpadon. A hangomon keresztül sírok mindenkinek aki átelte a dalom mondanivalóját. Legyen a hangom az erő amikor mar úgy érzed nincs remény. Magyarország ezt nektek csinálom, meg a világnak! Mielőtt valaki beleköt a helyesírásba csak szeretnem mondani nem mindig az a fontos hogy írok, hanem inkább MIT mondok love you all!!!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.