Meghalt Matthew Cowles sorozatsztár

Forrás: Northfoto -
halál Matthew Cowles gyász Viharsziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták a Viharsziget és az All My Children sorozatának sztárját. Matthew Cowles 69 éves volt.

Május 22-én váratlanul elhunyt Matthew Cowles, akinek halálhírét csak vasárnap hozta nyilvánosságra a The Hollywood Reporter.

Forrás: Northfoto

A 69 éves színész több mint egy évtizeden keresztül játszott a nagysikerű All My Children című sorozatban, 2010-ben pedig Leonardo DiCaprio filmjében, a Viharszigetben tűnt fel. Cowles halálának okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A sztár két gyermeke és felesége, a szintén színész Christine Baranski gyászolja.

Világsztárok gyászolják Márquezthttp://www.life.hu/news/20140418-gabriel-garcia-marquez-meghalt-shakira-barack-obama-es-james-franco-is-megemlekezett-ra.htmlShakira, James Franco és Barack Obama is megemlékezett a csütörtökön elhunyt kolumbiai íróról.NewsOrigoPaul Walker öccse már forgatja a Halálos iramban újabb részéthttp://www.life.hu/news/20140522-paul-walker-occse-cody-mar-forgatja-a-halalos-iramban-film-hetedik-reszet.htmlCody Walker vette át bátyja szerepét a Halálos iramban hetedik részében, amelynek forgatását Paul Walker tragikus halála után felfüggesztettek.News--Meghalt a népszerű sorozat sztárjahttp://www.life.hu/news/20140331-kate-omara-a-dinasztia-cimu-szappanopera-sztarja-74-eves-koraban-elhunyt.htmlKate O'Mara, a Dinasztia című régi szappanopera egykori sztárja 74 éves korában hunyt el.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.