Három év után kényszerkijelentéssel költöztette ki Fekete Pákót a sógornője.

Ahogy a Life.hu is megírta, Pákó nem ápolt felhőtlen viszonyt volt sógornőjével, aki feljelentette a Didikirályt, mert állítása szerint meglökdöste és ütlegelte. Most pedig a lakásából is kitette a zenészt – írja a Blikk

Forrás: RTLKLUB

Edina testi sértés vádjával a rendőrségen is feljelentette Pákót, ám a XIV. kerületi rendőrkapitányság vizsgálata megállapította, hogy Oludayo Babarinde Lapite, vagyis Fekete Pákó cselekménye nem volt alkalmas arra, hogy másban sérülés keletkezzen, így nem vetődött fel a testi sértés gyanúja sem. Magosi Edina ha nehezen is, de beletörődik a nyomozás lezárásába. Annak azonban örül, hogy – ahogy ő fogalmazott – sikerült kipaterolnia Fekete Pákót, akinek kényszerkijelentéssel töröltették a lakcímkártyáját.

Lenne még időm fellebbezni, hiszen két tanú is van, akiket nem hallgattak meg, de már nem akarok Pákóval viaskodni. Így is nagyon sok időmet és energiámat emésztette fel a harc, és ami a lényeg: végre nyertem! Három év után el kellett hagynia a lakást! Már kitakarítottunk, a jövő héten pedig máris költöznek az új lakók" – fogalmazott Edina, aki azt állítja: Pákó 1,5 millió forintos közösköltség- és 423 ezer forintos villanyszámla-elmaradást hagyott hátra.

A lapnak Pákó megerősítette, hogy kiköltözött, arra viszont nem válaszolt, hogy valóban tartozik-e több millió forinttal a lakás tulajdonosának. Úgy tudni, a zenész már talált magának új lakást, ahová be is jelentkezett.