mulatós zene Fekete Pákó kilakoltatás adós sógornő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év után kényszerkijelentéssel költöztette ki Fekete Pákót a sógornője.

Ahogy a Life.hu is megírta, Pákó nem ápolt felhőtlen viszonyt volt sógornőjével, aki feljelentette a Didikirályt, mert állítása szerint meglökdöste és ütlegelte. Most pedig a lakásából is kitette a zenészt – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

Edina testi sértés vádjával a rendőrségen is feljelentette Pákót, ám a XIV. kerületi rendőrkapitányság vizsgálata megállapította, hogy Oludayo Babarinde Lapite, vagyis Fekete Pákó cselekménye nem volt alkalmas arra, hogy másban sérülés keletkezzen, így nem vetődött fel a testi sértés gyanúja sem. Magosi Edina ha nehezen is, de beletörődik a nyomozás lezárásába. Annak azonban örül, hogy – ahogy ő fogalmazott – sikerült kipaterolnia Fekete Pákót, akinek kényszerkijelentéssel töröltették a lakcímkártyáját.

Lenne még időm fellebbezni, hiszen két tanú is van, akiket nem hallgattak meg, de már nem akarok Pákóval viaskodni. Így is nagyon sok időmet és energiámat emésztette fel a harc, és ami a lényeg: végre nyertem! Három év után el kellett hagynia a lakást! Már kitakarítottunk, a jövő héten pedig máris költöznek az új lakók" – fogalmazott Edina, aki azt állítja: Pákó 1,5 millió forintos közösköltség- és 423 ezer forintos villanyszámla-elmaradást hagyott hátra.

A lapnak Pákó megerősítette, hogy kiköltözött, arra viszont nem válaszolt, hogy valóban tartozik-e több millió forinttal a lakás tulajdonosának. Úgy tudni, a zenész már talált magának új lakást, ahová be is jelentkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.