R. Kárpáti Péter, a Barátok közt egykori szereplőjének gyönyörű lánya apja nyomdokaiba lép.

A TV2 Jóban Rosszban című tévésorozatában kap szerepet a tündöklő Rebeka. A fiatal szépségkirálynő egy évet várt arra, hogy kamerák elé állhasson, merthogy igencsak érdekli ez a szakma – írja a Blikk. 

Forrás: redlemon

 

„Mivel a szüleim is színészek, ezért kacérkodtam ezzel a pályával. Körülbelül egy évvel ezelőtt voltam a sorozat válogatásán. Dráma tagozatos gimibe jártam, mert mindig is érdekelt a színészet. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, bekerültem az adatbázisukba, mégis most jött el a pillanat, hogy kiválasztottak. Múlt héten hívtak fel, hogy lenne egy szerep a számomra, a napokban pedig már forgattam is!" – mesélte lelkesen Rebeka, aki kikérte szülei véleményét, mielőtt döntött.

 „Alig vártam, hogy hazaérjek, és elújságoljam apuéknak a hírt! Örültek neki, apu pedig rengeteg jó tanáccsal látott el, hiszen ő tudja, mi fán terem egy tévésorozat. Emlékszem, gyerekkoromban többször is elvitt magával a forgatásokra, úgyhogy nagyjából sejtettem, mire kell számítanom. Izgultam, és bevallom, kicsit féltem is, mert egy összeszokott csapatba nehéz beilleszkedni, de kellemes csalódás volt, mert minden kolléga segítőkész volt!" – mondta el Rebeka.

 

„A karakteremet Kocsis Anitának hívják. Hirtelen fogok Barna életében felbukkanni. Első látásra belém szeret, én pedig jól megbolygatom az életét!" – mesélte Rebeka.